Журналистът Диляна Ценова: Във всяка друга държава, че дори и в Мианмар, професор Румен Гечев трябваше тези дни да излиза от затвора

Когато Христо Иванов обяснява как Демократична България е отворена за сътрудничество с БСП, ако тя приеме един негов "списък с големи национални задачи", той има предвид и професор Румен Гечев, който е водещият икономически експерт на БСП и водач на листа

Диляна Ценова
Диляна Ценова

Един от най-качествените журналисти на "24 часа" Диляна Ценова е публикувала в личния си Фейсбук профил изпепеляващ пост по отношение решението Румен Гечев да води листата на БСП в Плевен, забеляза Zonanews. 
Ето какво е написала тя:

"Румен Гечев, извинете, професор Румен Гечев, е водач на листата на БСП в Плевен. Ако страдате от къса памет, отворете Уикипедия - там пише, че професор Румен Гечев е бил министър на икономическото развитие в правителството на Жан Виденов. Неговата биография е единственият текст, в който ще срещнете “икономическо развитие” и “правителство на Жан Виденов” в едно изречение.
Във всяка друга държава, че дори и в Мианмар, професор Румен Гечев трябваше тези дни да излиза от затвора заради безпрецедентната икономическа криза, до която доведе България в периода 1995-1997 г. Но тук професор Румен Гечев е професор, депутат, беше водач на листата на БСП в Плевен за евроизборите, сега и за парламентарните.
Пиша ви всичко това, за да знаете, че когато Христо Иванов обяснява как Демократична България е отворена за сътрудничество с БСП, ако тя приеме един негов “списък с големи национални задачи”, той има предвид и професор Румен Гечев, който е водещият икономически експерт на БСП и водач на листа.
И когато ви казват, че Христо Иванов е лидер на дясна политическа сила, вие не им вярвайте.
Да не кажете после: защо не ни казахте".

Постът на журналиста Диляна Ценова от 24 часа
Постът на журналиста от "24 часа" Диляна Ценова 


Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени