Журналистът Владимир Зарков: Дочух, че Асен Василев не си плаща данъците и работи при друг шарлатанин - Кирил Петков

Подслушах разговор в маршрутката, за който надлежно ви информирам, пише иронично той

Владимир Зарков
Владимир Зарков Източник: Стоп кадър bTV

Журналистът Владимир Зарков
Фейсбук

ДОНЕСЕНИЕ ДО Г-Н РУМЕН СПЕЦОВ
От Владимир Методиев Зарков
Г-н Спецов, искам да се възползвам от все още неприетия закон за доносничеството, като ви разкрия човек, от когото можете да конфискувате много пари. Знам от една леля, че не си плаща данъците на всичко заработено.
Името му е Асен Василев и работи като вицепремиер в правителството на друг шарлатанин – Кирил Петков.
Подслушах разговор в маршрутката, за който надлежно ви информирам. Според две лели от квартал "Надежда", преди 20-ина дни Асен Василев е летял с правителствения самолет до Париж. И в столицата на Франция си е купил рокли и бижута за над 40 000 евро!
Г-н Спецов, според годишната декларация на Асен Василев той има на влог само 72 000 лева. Откъде тогава пари за такива скъпи стоки? Значи получава от някъде другаде и не ги декларира!
Във влака за Пещера пък ух разговор между двамата машинисти, който също веднага ви донасям. Те си говореха, че Асен Василев получавал всеки месец по 500 000 лева от двама братя от пещерата, заедно с произвеждани от тях фестивални напитки. Така се откупвали, за да не ги дава на вас, г-н Спецов.
Надявам се, е ще реагирате бързо на донесението ми, и след като конфискувате от Асен Василев укритите данъци, ще ми дарите 10 процента от тях, както е по закон.

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени