Утре стартира социалната мрежа на Доналд Тръмп

Ще бъде пусната утре в магазина за мобилни приложения на "Епъл"

Доналд Тръмп и неговото приложение Truth Social
Доналд Тръмп и неговото приложение Truth Social Източник: NYP

Новото начинание на Доналд Тръмп в сферата на социални медии, "Truth Social", изглежда ще бъде пуснато утре в магазина за мобилни приложения на "Епъл", става ясно от публикации  в тестова версия на директор на компанията, предаде Ройтерс.

 

В поредица от публикации късно в петък потвърден акаунт на главния продуктов директор на мрежата, записан като Били Б., отговори на въпроси за приложението от хора, поканени да го използват по време на тестовата му фаза. Един от потребителите го попита кога приложението, което тази седмица беше достъпно за бета тестери, ще бъде пуснато публично, става ясно от скрийншоти, съобщи БТА.

 

"В момента сме определили пускането в магазина за приложения на "Епъл" за понеделник, 21 февруари", отговори изпълнителният директор. Пускането на приложението ще възстанови присъствието на Тръмп в социалните медии повече от година след като той беше блокиран в Twitter, Facebook и You Tube след нападението срещу Капитолия в САЩ на 6 януари 2021 г., извършено от негови поддръжници. 

Още от "Наука и технологии"

Четворната коалиция провали археологическата дейност в Перперикон през тази година, но община Кърджали я спаси и финалът

На двадесетина метра от олтара на Дионис и останалите светилища, напълно е разкрит нов езически храм от III-IV в. , невероятно съхранен на височина на места до 3 м

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени