Вечер на просветните и културни дейци в Оряхово

Официален гост на събитието беше Негово Превъзходителство г-н Здравко Бегович-извънреден посланик на Босна и Херцеговина в Република България

Вечер на просветните и културни дейци в Оряхово
Вечер на просветните и културни дейци в Оряхово Източник: Община Оряхово
За втора поредна година Община Оряхово посвети вечер на просветните и културни деятели. На официална церемония, открита от Христина Цонева - секретар на община Оряхово, Росен Добрев, кмет на община Оряхово, поздрави и награди всички училища, детски градини, ясла, читалища и културни дейци.
 
С грамоти бяха отличени клуб "Европейски диалог" в града, Анелия Спасова, секретар на НЧ "Съзнание -1927" с. Долни Вадин и д-р Евгения Найденова-Директор на Исторически музей - Оряхово.
 
Официален гост на събитието беше Негово Превъзходителство г-н Здравко Бегович-извънреден посланик на Босна и Херцеговина в Република България.
 
Специални гост-изпълнители бяха невероятните момичета и момчета от група "5-те Сезона", Йордан Марков и Стефан Диомов. Вечерта завърши с приятни емоции, както за публиката, така и за изпълнителите.

Още от "Образование и религия"

8 учебни заведения се включиха в традиционната Панорама на образованието 2024 в Мездра

Ученици и учители от петте училища и от трите професионални гимназии представиха по атрактивен начин възможностите, които предлагат за обучение и за професионална подготовка техните училища

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени