Борисов в Плевен към ПП: Да припомня на колегите от ПП, че скоро трябва да се смята, трябват им 121 депутати за вота (ВИДЕО)

Той представи д-р Валентин Христов, кандидат за кмет на Плевен

Бойко Борисов в Плевен
Бойко Борисов в Плевен Източник: Скрийншот/Facebook

В политиката най-важна е математиката. Когато ти предстои вот на доверие, трябва да можеш да смяташ, както Чърчил го е казал. Вместо ние като некоалиционни партньори да се похвалим с всичко направено, залагаме си името, подписа за решенията в енергетиката. Това заяви при представянето на кандидатите за кметове и общински съветници в Плевен лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

Да призова колегите от ПП, че скоро трябва да се смята, трябват им 121 депутати, отбеляза лидерът на ГЕРБ. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов представя кандидатите за кметове на ГЕРБ в област Плевен.

 

"Хората разбират какво значи независим, подкрепен. Стотици милиони се изсипаха ва ВиК, за парка... А организацията ни беше разцепена. А в същото време едни от най-добрите ми приятели, като акад. Горчев, са от Плевен. Все се питам защо сте толкова мълчаливи", каза от трибуната Бойко Борисов.

 

"Никакво будно съзнание, да кажете, че тук са вложени милиони от нашите данъци, а нищо не се прави. Не. В София нямаше нито една спортна зала, когато станах кмет. Направихме всичките. В Пловдив - нито една. Направихме ги. Русе - по същия начин. Затова изброявам - като почнете от Сливница, та стигнете до Свиленград. Навсякъде има зали и стадиони. И Хемус ще се случи. Но се случва, благодарение на моя натиск да стане, а не на вашия хъс. Щом си мълчите, значи не ви липсва", разкритикува той местния партиен актив.

 

"След няколко дни ще има час по математика. Мълчанието ви не е безплатно, а с парите от вашите джобове. Вместо да е готово с лошия Бойко, сега, ако стане, ще е два пъти по-скъпо. Вчера са пуснали грантова схема за фотоволтаици. Ще раздадат на свои фирми милиони. Ако това е вярно, на вота трябва да го обяснят. Надявам се да не е. Това по трънския курс е 1 млрд. лв. Ние няма да си сложим подписа под това. В такава ситуация не съм си мислил, че мога да попадна - хем да нося отговорност, тем да не мога да взема решение", разгневи се Борисов.

 

"Лекар съм, съпругата ми - също. Нямам опит в политиката. Но това има свое предимство, защото мога да видя решението на проблемите от друг ъгъл. Нуждаем се да тръгнем по нов път. Много лесно е да посочваме проблемите, но е трудно е да се вземат решенията", каза д-р Валентин Христов, кандидат за кмет на Плевен.

 

Още от "Плевен"

Последни новини

Най-четени