Борисов в Плевен: Машинното гласуване на 11 юли е репетиция! Репетиция за голямата манипулация, която ни готвят за президентските избори есента (ВИДЕО)

С измитането на къщичката се надявам резултатите ни да са по-добри, заяви лидерът на ГЕРБ

Бойко Борисов в Плевен
Бойко Борисов в Плевен Източник: ПП ГЕРБ

"С измитането на къщичката се надявам и резултатите ни да са по-добри. Те се гласят да откраднат тези избори, но не те са важни. Целта на манипулацията с машините е сега да изрепетират, целта им са президентските избори. Не само машините са им от Венецуела, не само експертите са им от Венецуела. Мадуро е пример за Радев. Единствен той го защити, когато ние го осъдихме за жертвите там и милионите, които напуснаха страната", заяви в Плевен лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

Борисов изтъкна, че неведнъж е критикувал плевенската организация, но сега тя е пълна с млади и нови хора и може да се превърне за пример. "Плевен е символът на промяната в ГЕРБ. Обновяване, което продължава в цялата страна и днес. Сигурен съм и виждам, че е за добро! И то не само заради изборните резултати. А защото партията работи по-добре отвсякога. Многобройни сме и сме сплотени. Няма да ни изчегъртат толкова лесно. ГЕРБ се появи по времето на Tройната коалция. А те не бяха по-безобидни от ортаците на Радев", каза Борисов. Лидерът на ГЕРБ заяви пред симпатизантите на партията от Плевен, че служебното правителство е убило ваксинационния план. Новите управляващи са спрели да доставят ваксини, посочи Борисов.

 

Пълната зала в Плевен
Пълната зала в Плевен Източник: ПП ГЕРБ

"Убиха най-важното за хората - ваксинационния план. И сега го слушах Ангел Кунчев как ридае, спрели сме ваксинирането. А новият щам, като дойде, ще ни събори. И тогава ще бъде късно, защото те спряха да доставят ваксини. Хората са на почивки и като се върнат септември пак ще видят какво ще е", заяви бившият премиер. Борисов коментира противоречивите сигнали, които идват от служебния министър на финансите Асен Василев.

 

"Когато Радев си е в България – бюджетът е продънен и буферите са изчерпани. Отива Радев в Брюксел, махат се от врата на това младо момче – открих 1,5 млрд. лв. за допълнителни разходи… Къде ги откри?", попита риторично Борисов.

 

"ГЕРБ е антикризисна партия. Извадили сме държавата от много кризи - финансова, гръцка, бежанска и КОВИД. Остава ни президентската!", отбеляза той.

 

"Машинното гласуване на 11 юли е репетиция! Репетиция за голямата манипулация, която ни готвят за президентските избори есента. За какво иначе активист на ДБ ще получи ключовете за машините? И дали този човек заедно с работещите към ЦИК граждани на Венецуела, Коста Рика и Панама са пипали софтуера? Вчера зададохме тези въпроси и настъпи гузно радиомълчание. Всички съмнения обаче могат да отпаднат на секундата, ако ЦИК реши да се броят контролните разписки. Ако не - значи се пече подмяна на вота!", категоричен бе Борисов.

 

Бойко Борисов в Плевен
Бойко Борисов в Плевен Източник: ПП ГЕРБ

 

Още от "Плевен"

Последни новини

Най-четени