Бойко Борисов ще открие регионална академия на МГЕРБ в Плевен

Сред основните теми на регионалната академия ще са външната политика, българските финанси, европейските институции, местната власт и младите в политиката

Бойко Борисов
Бойко Борисов Източник: Zonanews

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов ще открие регионалната академия на Младежи ГЕРБ в Плевен. Във форума ще вземат участие над 100 младежи от областите Плевен, Ловеч, Монтана, Враца и Видин. Обучението се организира от Фондация "Ханс Зайдел" и Сдружение "Граждани за европейско развитие на България".

Началото на регионалната академия е утре, 24.02.2024 г., от 10:00 часа в парк-хотел "Кайлъка" в Плевен. В откриването с изказвания ще се включат и председателят на Народното събрание Росен Желязков, кметът на община Плевен Валентин Христов и председателят на МГЕРБ Георг Георгиев.

Сред основните теми на регионалната академия ще са външната политика, българските финанси, европейските институции, местната власт и младите в политиката. Сред лекторите на форума ще бъдат общинският съветник в СОС Димитър Вучев, зам.-областният управител на област Плевен Николай Абрашев, зам.-областният управител на София Стефан Арсов, олимпийският шампион по карате Ивет Горанова и други.

Още от "Плевен"

Последни новини

Най-четени