Тийнейджър почина след инцидент с тротинетка в Плевен

От полицията посочват, че само за последното денонощие са постъпили пет сигнала за инциденти с водачи на тротинетки в града

Областна дирекция на МВР-Плевен (ОДМВР-Плевен)
Областна дирекция на МВР-Плевен (ОДМВР-Плевен) Източник: Zonanews

Тийнейджър е с опасност за живота след инцидент с електрическа тротинетка в Плевен, предаде БНТ, позовавайки се на ОДМВР-Плевен.

 

Случаят е от 27 август вечерта, когато около 20:40 часа в полицията е постъпил сигнал от 112 за медицински инцидент, след което станало ясно, че се касае за инцидент с тротинетка.

 

Полицията е направила оглед на местопроизшествието, като по първоначална информация инцидентът е възникнал заради неравности по пътя след ремонт на улица в квартал "Дружба".

 

16-годишното момче е настанено за лечение в болница с тежка черепно-мозъчна травма. По-късно БТА съобщи, че то е починало. Районната прокуратура е уведомена за случая и е образувано досъдебно производство.

 

Също така от полицията са посочили, че само за последното денонощие са постъпили пет сигнала за инциденти с водачи на тротинетки в града. Зачестяват и сигналите от пешеходци заради това, че в местата за разходка покрай тях профучават тротинетки с доста висока скорост.

Още от "Плевен"

Дни на траур са обявени в община Долна Митрополия в памет на загиналите военни пилоти

Вчера при подготовка за демонстративен полет на авиобаза "Граф Игнатиево" катастрофира учебно-боен самолет L-39 ZA. Загинаха двамата пилоти - майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин

Прочетете повече прочетете повече

Ето какво реши енергийната комисия относно АЕЦ "Козлодуй", оборудването на "Белене" за Украйна и парогенераторите

Шефът на Комисията по енергетика Делян Добрев ще изготви ново предложение, на базата на определения като прагматичен подход от страна на служебния министър на енергетиката Владимир Малинов за удължаване на преговорния срок с Украйна със 180 дни

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени