В Плевен мотосезонът ще бъде открит с благотворително рок парти

Това съобщи Божана Костова от организаторите на събитието

В Плевен мотосезонът ще бъде открит с благотворително рок парти
В Плевен мотосезонът ще бъде открит с благотворително рок парти Източник: БТА

В Плевен мотосезонът ще бъде открит с благотворително рок парти. То се организира в подкрепа на двама изгряващи талантливи плевенски състезатели в мотоциклетния спорт – братята Кристиян и Никола Андрееви. Това съобщи за БТА Божана Костова от организаторите на събитието.

 

"Два дни преди официалното откриване на мотосезона – на 6 април, ще се съберем в клуб "Дъмфис" за рок парти с група "Страйкър". Приходите от входа ще бъдат дарени за подготовката на двете момчета за тежкия мотоциклетен сезон 2023 г.", добави Костова.

 

Кристиян е на осем години, а Никола на пет. Те са синове на плевенския състезател Емил Андреев, който е личен треньор и мениджър на момчетата. Въпреки своята малка възраст и двамата вече имат своите първи сериозни успехи на пистата. Затова и плевенските мотористи искат да ги подкрепят в подготовката, като съберат средства.

 

"Плевенското мотообщество благодари на управата на клуб "Дъмфис", които сами ни потърсиха и предложиха да участват в тази наша инициатива", каза Божана Костова. Традиционното откриване на мотосезона ще бъде 8 април, събота. Сборният пункт ще е на паркинга на магазин "Практикер" от 11.00 часа, след което мотористите ще се отправят към църквата "Света Параскева", където ще бъде отслужен молебен за здраве.

Още от "Плевен"

Последни новини

Най-четени