Георги Ганев, ПП-ДБ: Към момента Асен Василев остава в състава на МС

Но всичко може да се промени след 15 минути, добави той

Георги Ганев, ДБ
Георги Ганев, ДБ Източник: Zonanews

Днес разговорите са минали доста конструктивно, вероятността за редовен кабинет е малко по-голяма. Към момента не се очертва чисто експертен кабинет - ще има политически лица", заяви по БНТ Георги Ганев от ПП-ДБ, член на бюджетната комисия в парламента.

 

По думите му към момента Асен Василев остава в състава на Министерския съвет, но "всичко може да се промени след 15 минути".

 

"Министър, който не взема политически решения не съществува", допълни Георги Ганев. Изтеклия запис от Националния съвет на ПП Ганев коментира така: "Подозираме, че г-н Василев е имал помощ от по-сериозни експерти. Не е спонтанно". Според Георги Ганев удължаването на закона за бюджета е необходимо, за да може да се правят трансфери.

Още от "Политика"

Премиерът Главчев: Пожарите на територията на България за овладени, приемаме програмата за компенсиране на пострадалите

Предвижда се подкрепа също за хората, които не са регистрирани като земеделци, но са загубили домашните си животни заради пожара

Прочетете повече прочетете повече

Бойко Борисов: Трябва да се върнем към корените на демокрацията

Относно скандалът между президентството и МВнР относно назначаването на Николай Ненчев като посланик на България в Украйна Борисов заяви, че не вижда нищо лошо в това и го нарече просто "институционален спор"

Прочетете повече прочетете повече

Делян Пеевски изпрати в МВР, Прокуратурата и ДАНС доклада за корупцията в Агенция "Митници"

Шумният скандал е свързан с разкрития за корупционни практики в Агенция "Митници" и участието на висши държавни служители, протежета на "Продължаваме Промяната", политици от ПП-ДБ и контрабандисти

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени