Проруските националисти от "Възраждане" зоват за военен преврат

Дават "Промяната" на Гешев за шпионаж и национално предателство

Депутатът от "Възраждане" Златан Златанов
Депутатът от "Възраждане" Златан Златанов Източник: Facebook

Представители на проруската партия "Възраждане" коментираха записите, които знаковият политически номад Радостин Василев, с прякор "Гела", изнесе на нарочна прескофнеренция днес. 

 

Костадин Костадинов, Възраждане
Костадин Костадинов, Възраждане Източник: Zonanews

Депутат на Копейкин (както народът нарича Костадин Костадинов, бел. ред.) директно намекна, че политическата криза в страната трябва да се реши само с военна намеса. Златан Златанов каза, че е важно, щом посолства на чужди държави ще определят шефовете на родните служби (по чутото от записа на Гела, бел. ред.), включително на Служба "Военно разузнаване", дебатите в Народното събрание за приемането на механизма за разследване на главния прокурор днес да бъдат излъчвани пряко от Военния телевизионен канал под шапката на служебния министър на отбраната Димитър Стоянов. 

 

"Защото е добре военните да знаят какво се случва. И може би е добре и да се намесят, щом чужди посолства ще определят кой да управлява нашите служби", заяви Златанов. 

 

И съобщи, че "Възраждане" на Костадин Костадинов готви сигнал именно до Иван Гешев срещу лидерите на ПП за шпионаж и предателство към отечеството именно заради думите на Асен Василев от записа, че дипломатическите мисии на страни от ЕС и НАТО "съгласуват" председателите на ДАНС, СВР (Служба "Военно разузнаване"), ДАТО, НСО и др., посочени от коалиция ГЕРБ-СДС/ПП-ДБ. 

Още от "Политика"

Атанас Атанасов: Почти сме установили - изтеклият запис не е от таблета на Радостин Василев, замесени са спецслужбите

Председателят на ДАНС, с участието си в тази постановка, която бе разиграна в открито заседание на НС, сам си отряза главата, защото зае политическа позиция, което е недопустимо за деполитизиран началник", коментира съпредседателят на "Демократична България"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени