Агент "Сашо" нападна здравния министър заради Румен Радев

След подчинената си журналистка от "Алтернативата" Генка Шикерова – лично Илиян Василев изригна с грозни епитети в защита на идола си Румен Радев

Веднъж агент, завинаги агент. Сашо, агент Сашо!
Веднъж агент, завинаги агент. Сашо, агент Сашо!

След подчинената си журналистка от "Алтернативата" Генка Шикерова – лично Илиян Василев, известен като агент на Първо главно управление на мракобесната ДС с псевдоним "Сашо", изригна с грозни епитети в защита на идола Румен Радев, коментира Tribune.
Василев нарича Костадин Ангелов "мехжкар" (правописът е запазен) и коментира, че е "мизерен" по дух и изказ. Освен това заявява, че вероятно е избран "с конкурс по низост".

"Задкулисието винаги се е опитвало да контролира празидентите* (вероятно има предвид президентите) и тормозеше чрез медии и служби членовете на семействата им. И съпруги, и деца, и родители. Радев не само не прави изключение, но и стана притегателен център на атаките ми. … Най-глупавото е, че само вдигат подкрепата за Радев и зорлем го преръщат* (превръщат или може би прегръщат) в своя антитеза", анализира Василев.

 

Василев твърди още, че разтуреният незаконен купон в пицария бил на открито и някой бил хвърлял нещо, обвинявайки по някакъв начин министъра за това. Освен това някак иронично се вмъква коментар, че министър Ангелов бил с "с особен личен пример за принос към християнските семейни ценности". Не е ясно какво точно намеква Илиян Василев. Личният живот на министъра не е някаква тайна – той е щастливо женен за бившата топ грация Илияна Динекова.

Постът на агент Сашо
Постът на агент Сашо



Още от "Политика"

От днес до 7 май ЦИК приема документи за регистрация на кандидатски листи за евродепутати

От днес ЦИК започва да приема и документи за регистрация на допускане или регистрация на партии и коалиции за участие в нови избори за кметове и общински съветници на 23 юни

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени