Ако искате си продавайте и бельо с марката "Костя Копейкин", обърна се към Цънцарова Костадин Костадинов

Костадин Костадинов се закани със съд на бития общински съветник

Костадин Костадинов, Възраждане
Костадин Костадинов, Възраждане Източник: Zonanews

Жесток скандал между лидера на "Възраждане" и водещата на bTV Мария Цънцарова се разрази в сутрешния блок на телевизията. Костадинов трябваше да отговаря по темата побой над общинския съветник и бивш депутат от неговата формация - Иван Алексиев.

 

"С това лице ще се видим в съда. Очевидно става въпрос за поредната съшита с бели конци клевета срещу "Възраждане". Костадинов обясни, че не знаел кой е пребил независимия общински съветник, нямало натиск, но пък имало други възможни мотиви някой да е посегнал на Алексиев. "Откъде ви дойде информацията за хората във "Възраждане"?", ядоса се Костадинов.  

 

В разгара на разговора лидерът на "Възраждане" реши да пита Цънцарова за репортажа ѝ за ваксинираните депутати от партията му.

 

"Платихте ли глобата на д-р Радева-Михайлова в размер на 500 лв?" обърна се Костадинов към Цънцарова. Журналистката заяви, че след проверка на Комисията за защита на личните данни е станало ясно, че няма нарушение.  

 

"Вие ни оказвате натиск, журналистите пазим нашите източници", заяви Цънцарова.  "Защо сте ровили в досиетата на депутатите на "Възраждане", включително и в досиетата на моето семейство?", попита той като обвини Цънцарова в лъжа. 

 

"Когато някой е излъгал своите избиратели, редно е да се откаже от своето място в общински съвет и от мястото си в парламента. Аз останах в Общинския съвет във Варна, защото моят резултат бе личен и мажоритарен", коментира Костадинов напускането си на ВМРО през 2012 г.  

 

Разправията обаче не приключи до тук:

"Възрожденци" под наем, патерица, слуги на ГЕРБ и ДПС" кое от тези определения описва най-добре ролята на "Възраждане" в НС попита Мария Цънцарова"Мен ми звучи като определение за bTV и за сутрешния блок", отговори Костадин Костадинов. Той отсече, че никой не командва "Възраждане" в Народното събрание, освен техните избиратели.

 

На Костадинов не му хареса и въпроса колко стипендии е дала "Възраждане" на даровити деца в сферата на литературата и изкуствата и не даде конкретен отговор.

 

Търговската му марка "Костя Копейкин" според Цънцарова вече не се вижда в патентното ведомство. Костадин Костадинов пък ѝ отговори, че ако иска може тя да го регистрира и да продава бельо с марката "Костя Копейкин".

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени