Александър Сиди: Цялата държава е насочена към това Радев да спечели президентските избори

Хаосът ще свърши и тези нови проекти, които идват и ще ни оправят, също ще приключат, посочи той

Александър Сиди
Александър Сиди Източник: Bulgaria ON AIR

"Забавното е, че тази демократична либерална общност, която се обедини и направи толкова неща, за да стигне до този процент, в момента, в който стигна донякъде, тъжно заяви, че отново беше разцепена и сега пак ще си разделят гласовете на две. Съжалявам онези либерални човечета, които ще вземат мандата и ще управляват с розова политика", заяви Александър Сиди от ВМРО в "Bulgaria ON AIR".

 

Сиди коментира и проекта "Продължаваме промяната". Той изтъкна, че е добре, че на българския политически небосклон се е появила политическа формация, която да каже, че това, което от ВМРО са правили години наред, е хубаво. "Г-н Петков иска да продължи промяната, защото на 4 април се случи голяма промяна - Борисов беше свален. Този, който тормози българското общество и трябваше да бъде "катурнат", добави иронично събеседникът.

 

Сиди посочи, че причината да не влязат в предишните два парламента е, че от ВМРО никога не са си позволявали да говорят глупости и винаги са били последователни в своята програма. "ВМРО 130 години казва едно и също. Това е неудобно за различни хора. Никога не сме си позволявали да излъжем българските граждани. 300 лв. минимална пенсия е нещо, срещу което съм бил винаги. Въпреки че икономистите казваха, че не е добро, ние го постигнахме, защото сме го казали", уточни той пред Bulgaria ON AIR. И добави, че 45-ото и 46-ото НС са събрания на лицемерието, на лъжата.

 

"Това беше едно прекрасно дело от страна на г-н Трифонов - те всъщност катастрофираха за едни 500 К", каза още Сиди. По думите му цялата държава е насочена към това Радев да спечели президентските избори. А в парламента пък се управлявало с див популизъм.

 

"Пенсионерите трябва да получават много повече средства ,само че не можеш да ги извадиш от бюджета, защото ги вадиш от парите на работещите хора. Пенсионерите заслужават повече пари, но това се случва чрез вдигане на икономиката", подчерта Сиди.

 

Той посочи, че за парламентарните избори ще се явят самостоятелно. "Хаосът ще свърши и тези нови проекти, които идват и ще ни оправят, също ще приключат. Няма как да не се върнем към разума, защото каквито и красиви думи да ни разказват, утре ще трябва да си платим сметката за ток и тогава ще изтрезнеем. Най-големият спасител - Слави Трифонов, стигна до първото място, но това по никакъв начин не промени ситуацията", обясни Сиди.

 

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени