Александър Симов с фалшива новина за политическия психолог Антоанета Христова

Когато нямаш послания използваш лъжи и пропаганда, коментира в страницата си във Фейсбук Христо Гаджев от ГЕРБ

Александър Симов
Александър Симов Източник: БСП

Поразително приличащият на младия Хрушчов Александър Симов от БСП за пореден път доказа, че БСП захранва фабриката за фалшиви новини ежедневно. Той публикува 100-процентова фалшива новина в личния си профил във Фейсбук, с която обяви, че политическият психолог Антоанета Христова е под номер 19 в листата на ГЕРБ-СДС в 25-ти МИР – София. Истината е, че кандидатът за народен представител от дясната коалиция Антоанета Христова е с икономическо образование, а не професор от БАН, завършила е "Икономика и управление на търговията" и работи в рекламна къща.

 

"Задълбоченото четене на листите на ГЕРБ опасно много прилича на потапяне в "50 нюанса сиво" и техният плосък садо-мазо свят. Но, ако човек е достатъчно последователен, ако успее да прежали известно количество мозъчни клетки, ще открие големи перли. Така например в 25-ти МИР - София откриваме под номер 19 кандидатка на име - Антоанета Христова. А в 24-ти МИР налитаме на кандидат за депутат с името Николай Нидал Алгафари. Якоооо! Чудно ми е сега дали медиите ще продължат да ги канят като абсолютно обективни, напълно безпристрастни, тотално независими политически наблюдатели, а?", попита Симов, въпреки че в коментарите под публикацията си сам признава, че е предполагал, че ще е друга Антоанета Христова.

 

"Когато нямаш послания използваш лъжи и пропаганда", коментира в страницата си във Фейсбук Христо Гаджев от ГЕРБ

"Това е абсолютна лъжа. Визираната Антоанета Христова е член на ГЕРБ в Красна Поляна и успешен предприемач. Тя няма нищо общо нито с политологията, нито с БАН, нито с проф. Христова. Тя беше кандидат и на предните избори, но това е убягнало на г-н Симов, или не се вписва в пропагандата му. Очаквам Александър Симов да се извини, но познавайки подхода в БСП това няма да стане", написа Гаджев.


Лъжата на Симов беше разобличена и от ПР-ът на ГЕРБ Никола Николов, който публикува доказателство за това. 

Още от "Политика"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

От днес до 7 май ЦИК приема документи за регистрация на кандидатски листи за евродепутати

От днес ЦИК започва да приема и документи за регистрация на допускане или регистрация на партии и коалиции за участие в нови избори за кметове и общински съветници на 23 юни

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени