Ангел Джамбазки: Партия "Възраждане" не представят българския интерес, а руските интереси

Водим разговори за обединение на всички родолюбиви патриотични организации, разкри евродепутатът

Ангел Джамбазки
Ангел Джамбазки Източник: Благоевград нюз

Водим разговори за обединение на всички родолюбиви патриотични организации. Когато има резултат от него – всички ще разберете. Без обединение на патриотичните партии в Народното събрание преобладава националното предателство. Видяхте – ВМРО липсваше от няколко парламента - тези кратките, срамните, и веднага антибългарските сили се обединиха и предадоха Македония". Това каза по NOVA NEWS евродепутатът Ангел Джамбазки. Думите му визираха вдигането на ветото за начало на преговори за присъединяване на РС Македония към ЕС.

 

Той бе категоричен, че партия "Възраждане" не представят българския интерес, а руските интереси.

"Искаме връщане на ветото, защото в РС Македония нападат хора с българско самосъзнание. Това противоречи на ценностите на ЕС. Посочват се лица в България – не коментирам дали са корумпирани или не, преди да бъдат осъдени, когато им сложиш такава стигма, това означава гражданска смърт. Досега този термин го виждахме хипотетично, сега го виждаме и на практика. Защо в списъка не виждаме лица от ДСБ", заяви още Джамбазки.

 

Той изтъкна сключения меморандум с Jamecorp, договорени количества газ на по-високи цени и обобщи: "Значи има добра корупция и лоша корупция".

Още от "Политика"

Даниел Митов: Трябва да се прекрати глупавата теза, че едва ли не заради "Балкански поток" е започнала войната в Украйна

Надяваме се ПП-ДБ да се научат как се реализират тези проекти и как се отстояват интересите на страната, подчерта Теменужка Петкова

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени