Ангел Джамбазки: Проектът на Петков и Василев е като на ИТН, които са чобани и простаци

Според него това ще бъде поредният опит за политическо инженерство

Лора Инджова и Ангел Джамбазки
Лора Инджова и Ангел Джамбазки Източник: NOVA NEWS

"Проектът на Петков и Василев ще бъде без идеология. Има неясноти около личностите на хората, които ще са част от него, има и съмнения за гражданството на Кирил Петков".

 

Така евродепутатът Ангел Джамбазки коментира темата за новия политически проект на двамата вече бивши служебни министри. Той участва в предаването "Твоят ден" по NOVA NEWS.

 

Според него това ще бъде "поредният опит за политическо инженерство, без идея и идеология, като това на Слави Трифонов".

 

По думите му ВМРО не се притеснява от проверките на управлението. Той обаче прикани да се проверява и къде отиват новите кредити на ББР.

 

"На предстоящите избори ВМРО трябва да се яви самостоятелно. На президентските също ще имаме свой кандидат", каза още той.

 

Още от "Политика"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

От днес до 7 май ЦИК приема документи за регистрация на кандидатски листи за евродепутати

От днес ЦИК започва да приема и документи за регистрация на допускане или регистрация на партии и коалиции за участие в нови избори за кметове и общински съветници на 23 юни

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени