Антон Кутев: БСП да не подкрепя ИТН, а Нинова да си дава оставката

Добре е да имаме правителство, но не на всяка цена

Антон Кутев
Антон Кутев Източник: БСП
По-добрият вариант за БСП е да не подкрепя кабинета на ИТН! И не са ми пуснали SMS от президентството, за да го кажа това. Това е личното ми мнение. Това заяви говорителят на служебния кабинет Антон Кутев в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR.
 
"Ситуацията в сложна и е добре да имаме правителство, но не на всяка цена. Предложеният състав на МС, заедно с нежеланието на ИТН за писмено споразумение, задава неяснотои и говори за нестабилност. Кое гарантира, че политиките на БСП ще бъдат изпълнени? На честна дума ли да вярваме?!? Това, което пише в декларацията на ИТН, няма нищо общо с приоритетите ма БСП", допълни той.
 
"Смятам, че възможно най-скоро трябва да се свика Конгрес на БСП и Нинова да подаде оставката си! Може след това да бъде преизбрана, но този акт е редно да бъде направен. Колкото до дейността на служебното правителство, то изпълни основната си дейност", похвали се сам Кутев, баз да си даде сметка, че фактите говорят за точно обратните резултати от злодействата на хунтата на Радев. 

Още от "Политика"

ГЕРБ-СДС: Внасяме доклад за изключването на Благовест Георгиев от Комисията по транспорт и пътна безопасност!

Темата с безопасността по улиците е изключително чувствителна за по-голямата част от обществото ни. Да пиеш алкохол и да се качиш на колата не е инцидент, а съзнателно решение

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени