Асен Василев: Мария Габриел е най-новото лице на мафията!

Денков не иска да участва в кабинета, предложен от Мария Габриел

Асен Василев
Асен Василев Източник: Zonanews

Мария Габриел е новото лице на мафията! Това каза на брифинг пред журналисти Асен Василев, съобщи "Фокус". Асен Василев също каза, че не е бил давал съгласието си за участие в правителството, предложено от Габриел  по-рано днес: "Това е акт или на наглост, или на безпардонност, или на безобразие, който нито един човек, който иска да стане премиер на тази държава, може да си позволи".

 

Той каза, че Габриел е "може би най-новото лице на мафията в България". "На 20 февруари обявихме нашето предложение за преговорна позиция. Това предложение предизвика огромен скандал – първото беше реакцията от ГЕРБ, а след това беше господин Пеевски, който се взриви", заяви Иванов.

 

Той определи Делян Пеевски като брокер и посредник и добави, че именно заради предложенията в меморандума на ПП-ДБ лидерът на ПГ На ДПС е реагирал така. "От 20 февруари до 6 март имаше 15 дни, в които тези преговори можеха да започнат. Те започнаха на 9 – след подаването на оставката", добави той.

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени