Асен Василев цинично: "Да го духат бедните" (ВИДЕО)

Мирослав Иванов му направи забележка, че репликата е била крайно неподходяща

Асен Василев
Асен Василев Източник: Zonanews

Вицепремиерът и финансов министър Асен Василев, известен като "Кокорчо", за пореден път се изгаври с българите от парламентарната трибуна. Без да му мигне окото, Василев се обърна към народните представители от ГЕРБ с думите: "Вашата икономическа философия е "да го духат бедните".

 

Източник: bTV

 

Мирослав Иванов му направи забележка, че репликата е била крайно неподходяща. На трибуната след Василев излезе депутатът от "Възраждане" Цончо Ганев, който се обърна към Мирослав Иванов.

 

"Следващият път като ни заплашвате с гонене, отнемете думата на който и да е било, камо ли министър на финансите и вицепремиер, който да казва "да го духат бедните". Това е недопустимо", изригна Цончо Ганев.

Още от "Политика"

Офицерите-атлантици: Политици и ръководители на специални служби създават настроения срещу още неизбраното правителство

Дезинформират, че български военнослужещи ще участват във войната на Русия в Украйна, заявяват в декларация от Съюза на офицерите от резерва "Атлантик"

Прочетете повече прочетете повече

Ще "разнася ли шербет" Радев, който заминава за Анкара за церемонията по встъпване в длъжност на Ердоган

На церемонията, която ще се проведе следобед в президентския дворец "Бештепе", ще присъстват двадесет държавни лидери и над 40 министри от други страни

Прочетете повече прочетете повече

Атанас Атанасов: Почти сме установили - изтеклият запис не е от таблета на Радостин Василев, замесени са спецслужбите

Председателят на ДАНС, с участието си в тази постановка, която бе разиграна в открито заседание на НС, сам си отряза главата, защото зае политическа позиция, което е недопустимо за деполитизиран началник", коментира съпредседателят на "Демократична България"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени