Атанас Атанасов: Разговори с ГЕРБ няма да има

Бившият комунистически прокурор описа Лозан Панов като "високообразован, самостоятелен човек с особен и твърд характер"

Атанас Атанасов
Атанас Атанасов
"Разговори с ГЕРБ няма да има. Нека това им е ясно. Опитват се да пробият изолацията, това е тяхно право, но няма да успеят". Това заяви бившият любим прокурор на ГК и Обл. комитет на БКП-Разград по време на т.н. "възродителен процес" и днешен съпредседателят на криптокомунистическата формация "Демократична България" Атанас Атанасов. 
 
"Политическата криза, в която се намира страната, е в резултат на тяхното управление. В момента другите сили се борят да ги отместят", добави той.
 
"Смятаме, че Лозан Панов има качествата да бъде президент и ще работим за това хората да го разберат", каза още Атанасов. Бившият комунистически прокурор описа Панов като "високообразован, самостоятелен човек с особен и твърд характер" - все качества, които протежето на кръга "Капитал" не притежава. Лозан Панов вече няколко пъти даде категорични доказателства, че е изключително слаб юрист, човек, който е срам като предсадател на ВКС. Един пример - преди няколко дни Панов каза, че "Герджиков е бил зам.-министър в кабинета на НДСВ, а партията е управлявала с подкрепата на ДПС. Той добави още, че Делян Пеевски е тръгнал в политиката от младежката организация на НДСВ. Герджиков е свързан с "Новото време", а "Новото време" е ДПС в НДСВ".
 
Край на цитата! Това е казано от действащият председател на ВКС, който е политическа кандидатура за една от най-политизираните позиции, издигнат и подкрепен от съмнителни субекти и маргинални партии. Този човек оглавява съд, от който се очаква, че въздава справедливост от последна инстанция. Внимателно вникнете в логиката на "брилянтния юрист", с "безупречна биография" Лизан Панов - Герджиков бил зам.-министър в кабинета на една партия, тази партия била подкрепяна от  ДПС, Пеевски бил тръгнал от МНДСВ, а проф. Герджиков бил учредител на партия, която била "ДПС в НДСВ", затова бил кандидатура на ДПС! 
 
Прощавайте, това е мракобесие! Този тип трябва незабавно да подаде оставка като съдия и да се разкара от правосъдието, от правото, от юриспруденцията, от политиката - отвсякъде! Това е триумф на кривосъдието, апотеоз на сталинизма, злобна реинкарнация на Вишински! И за този елемент бившият комунистически прокурор Атанасов казва подобни ласкави думи - нима е чудно? По-скоро е съвсем в обяснимо. 

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени