Атанас Атанасов: Слави Трифонов се изплаши и избяга

Това каза по БНТ някогашният любим прокурор на Областния комитет на БКП-Разград

Атанас Атанасов
Атанас Атанасов Източник: Zonanews

Шансове за правителство има и аз лично се отнасям много сериозно към цялата ситуация. Това заяви съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов пред БНТ. "Ние от "Демократична България" сме готови за сериозни преговори, защото много е тежък момента за държавата и трябва да се търси решение. Трябва да бъдат запазени определени граници, но решение трябва да се търси", добави някогашният любим прокурор на Областния комитет на БКП в Разград. 

 
Той посочи, че "Демократична България" не искали нищо за подкрепата си към ИТН, като дори и коалиция не поискали. Това твърдение влиза в пълен дисонанс с разкритията на преговарящите от страна на "Има такъв народ". Някогашният комунистически прокурор по времето на т.н. "възродителен процес" разкритикува ИТН, че получили мандата и избягали, като дори не обяснили какви хора ще сложат в състава на Министерски съвет.
 
По думите му, Пламен Николов един път не се е оказал от парламентарната трибуна като кандидат за премиер от ИТН. "Изплаши се Слави Трифонов, защото много тежки предизвикателства има пред държавата", изтъкна Атанасов и настоя да се търсят решения в областта на икономиката, здравеопазването и социалната политика. 
 

Още от "Политика"

Даниел Митов: Трябва да се прекрати глупавата теза, че едва ли не заради "Балкански поток" е започнала войната в Украйна

Надяваме се ПП-ДБ да се научат как се реализират тези проекти и как се отстояват интересите на страната, подчерта Теменужка Петкова

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени