Балабанов, ИТН: Днес ще представим проектокабинет и се надяваме приятелският огън да спре

От ИТН очакват подкрепа от "Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме!"

Станислав Балабанов
Станислав Балабанов Източник: 7/8 TV

Още днес ще стане ясно името, което "Има такъв народ" ще предложи за министър-председател. Това обясни депутатът Станислав Балабанов в кулоарите на парламента. Президентът Румен Радев заяви, че днес ще връчи първия проучвателен мандат в 17:00 часа. Кандидатът за премиер на ИТН ще отиде да го получи.

 

"Ще запознаем всички вас както с личността на министър-председателя, така и с биографиите на личностите, които сме подготвили за един бъдещ кабинет. Парламентарните групи ще имат една седмица да коментират, обсъдят, преценят. Надявам се да се лишим от емоциите, в крайна сметка всичко ще стане ясно при натискането на бутоните в пленарната зала", заяви Балабанов.

 

По думите му от ИТН очакват подкрепа от "Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме!". Балабанов заяви, че от партията не водят по никакъв начин преговори с ДПС. "Просто ги информирахме, че разчитаме на тяхната подкрепа, но няма да продължим да работим с тях под никаква форма", каза Балабанов. "Разчитаме приятелският огън да спре", каза още Балабанов.

Още от "Политика"

Комунистическият следовател Бойко Рашков нападна още един журналист, млати оператора и него с чадър (ВИДЕО)

Преди това Рашков счупи телефона на колегата Николай Караколев преди комисията, на която депутатите трябваше да го изслушат за връзките му с контрабандистите Марин и Стефан Димитрови

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени