Българомразецът с юмрука: Парламентарната криза може да доведе държавата до пълен блокаж

Радев не каза нито дума за собствената си основна вина страната ни да е в това дередже

Румен Радев
Румен Радев Източник: Zonanews

Очаквам народните представители да изпълнят дълга си към българските граждани и държавата и да конституират парламент, защото проблемите, които трябва да се решават, са много. Това коментира в Брюксел българомразецът и президент на страната, подстрекателят на метежите, с които започна разрушаването на държавата Румен Радев по повод днешното заседание на 48-ото Народно събрание.

 

Всеизвестният арогантник посочи, че не само има важни закони, които парламентът е необходимо да приеме, но и редица важни държавни органи, които са конституционно установени, са в непълен състав или работят извън мандата си.

 

Той даде пример с Висшия съдебен съвет, Инспектората към него, Конституционния съд и БНБ, за които предишни парламенти не са изпълнили задължението си да попълнят състава им навреме. И нито дума за собствената си основна вина страната ни да е в това дередже - нали точно той беше продуцент на "Промяната", нали той твърдеше, че ако имало повече министри като Петков и Василев, страната ни щяла да пребъде. 

"Ако така продължаваме, ще доведем до пълен блокаж на държавата", с повишена доза наглос и безочие заяви Радев.

Още от "Политика"

От днес до 7 май ЦИК приема документи за регистрация на кандидатски листи за евродепутати

От днес ЦИК започва да приема и документи за регистрация на допускане или регистрация на партии и коалиции за участие в нови избори за кметове и общински съветници на 23 юни

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени