Байрам Байрам: Местни дерибеи плашат хората, че българите завземат ДПС

Разчистване в ДПС няма. Има становище, виждане на местните структури, добави той

Байрам Байрам, ДПС
Байрам Байрам, ДПС Източник: Zonanews

Местни дерибеи плашат хората, че българите завземат ДПС. Такова нещо няма, а и е обидно за всички етнически българи, които са част от партията и правят всичко по силите си тя да върви напред. Вече сме втори в парламента и дори президента очакваме да ни връчи мандат за съставяне на правителство. Това посочи в ефира на NOVA Байрам Байрам, зам.-председател на парламентарната група на ДПС.

 

Разчистване в ДПС няма. Има становище, виждане на местните структури. Те не искат да бъдат представлявани от дерибеите, посочи той. Темата "Магнитски" е много стара. Стана ясно, че е станала грешка в американската администрация, допълни той.

 

Нямам информация за комуникацията между двамата. Дерибеите изпълзваха името на нашия председател. Те омерзиха хората. Те забогатяха през последните 10 години на гърба на партията. Те бяха спускани от ръководството на ДПС в местните структури насила. Всеки знае как те са станали водачи на избирателни райони, коментира той.

Още от "Политика"

Цветлин Йовчев: България не е приоритетна цел, но трябва да положим усилия за укрепване на границата

"Ако конфликтът в Ливан не е особено продължителен и ескалацията спадне - не се очаква засилен мигрантски натиск към Европа", подчерта бившият председател на ДАНС

Прочетете повече прочетете повече

Радев събира Консултативният съвет за национална сигурност заради конфликтите в Близкия Изток

Темата на заседанието е "Рискове и заплахи пред националната сигурност в контекста на конфликтите в Близкия Изток. Необходимост от предприемане на мерки"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени