Безбожникът Радев привика ДПС навръх Рамазан Байрам, получи торбичка от Карадайъ

Всеизвестен е фактът, че Радев и най-близките му от "пътя на копринката" обичат подаръчните торбички

Карадайъ подарява торбичка на Радев
Карадайъ подарява торбичка на Радев Източник: БГНЕС

Колко време ще трябва за приемането на държавния бюджет от парламента? Това беше основният въпрос, който интересуваше безбожния президент Румен Радев и при консултациите за съставяне на правителство с ДПС. На срещата дойдоха председателят ан ДПС Мустафа Карадайъ и зам.-председателя на партията Йордан Цонев.

 

Парламентът днес почива заради Рамазан Байрам, но Радев доказа отдавна, че е заклет, безскруполен богоборец и привика представители на движението на "Дондуков" 2 за разговорите, част от процедурата преди връчването на мандатите.

 

Предизвикателствата пред парламента и президентската институция са големи, каза им президентът Румен Радев.

 

Има две важни задачи – съставяне на редовно правителство с възможно най-широка парламентарна подкрепа, възможно най-рано, и приемане на важни закони, от които зависи бъдещето на страната, каза още той.

 

За разлика от предишни подобни срещи този път двете страни поддържаха добър, даже любезен тон. Мустафа Карадайъ занесе торбичка на Радев. Всеизвестен е фактът, че Радев и най-близките му от "пътя на копринката" обичат подаръчните торбички.

 

Този път в торбичката на ДПС се оказа само баклава за Шекер байрам. 

Още от "Политика"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени