Бившият комунистически прокурор Атанасов: При победа на ГЕРБ, отиваме на нови избори наесен

Борисов има план за изтощаване на противника , добави някогашният любимец на Градския и Областния комитети на БКП-Разград

Атанас Атанасов, ДБ
Атанас Атанасов, ДБ Източник: Zonanews

Ако ГЕРБ е първа политическа сила, отиваме на нови избори наесен. Това заяви съпредседателят на "Демократична България" и част от обединението ДБ-ПП Атанас Атанасов пред БНТ.

 

В зависимост от резултата на обединението от изборите ще решат по какъв начин да подходят, добави някогашният любимец на Градския и Областния комитети на БКП-Разград.

 

Борисов има план за изтощаване на противника и има мощно медийно влияние, изтъкна бившият скандален комунистически прокурор в тоталитарна България.


Ние създадохме нашето обединение с основна идея - да поискаме подкрепата на хората, за да можем да съставим правителство и да прекратим модела "Борисов" и ГЕРБ. Абсурдно е това, което се говори, че ПП и ДБ работят за ГЕРБ и ДПС, отговори той на обвиненията на бившия депутат от ПП Александър Дунчев. 

Още от "Политика"

Даниел Митов се отказа от поста външен министър и заяви, че сега отговорността е на Радев, дипломат №1 е негов

Разочарованието ми обаче е от позицията на ПП-ДБ, те вместо да подкрепят номинацията на г-н Главчев, те влязоха в логиката на Румен Радев, добави Митов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени