Бившият служебен министър на туризма Илин Димитров стана секретар на Радев и напусна ПП

Той е канен да остане министър на туризма и в редовното правителство, но е отказал, съобщи още той

Илин Димитров, ПП
Илин Димитров, ПП Източник: Zonanews

Бившият министър на туризма в последните две служебни правителства Илин Димитров ще бъде секретар на президента Румен Радев по туризъм, образование и култура. Това е обяви самият Димитров пред туристическия новинарски портал "Травъл нюз".

 

"Искам да продължа да бъда полезен и да помагам на туристическия бранш", казва Димитров. В новото си качество той е открил вчера джаз фестивала в Боровец от името на президента.

 

Илин Димитров е напуснал партия "Продължаваме промяната", на която беше член и беше едно от водещите лица във Варна. Той е канен да остане министър на туризма и в редовното правителство, но е отказал, съобщи още той.

 

Илин Димитров е на 39 години и беше депутат от ПП и председател на комисията по туризъм в 47-то Народно събрание. Той беше председател на Варненската туристическа камара и преподавател по туризъм в Икономическия университет във Варна. Бил е председател на Асоциацията на аниматорите.

Още от "Политика"

Прокуратурата чака експертизи, за да се произнесе по скандала с фалшифицираните подписи

Производството е образувано, за това че е потвърдена неистина в писмено съобщение, изпратено от Л.Б. (Лена Бориславова, бел. ред.) по електронен път до Агенция по вписванията

Прочетете повече прочетете повече

Радев наложи вето върху промени в Закона за насърчаване на инвестициите

Това е третият път (след указите му от 2017 г. и 2019 г.), когато Румен Радев възразява срещу мерки, подобни на приетите в този закон", се казва в съобщение от президентската администрация

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени