Бориславова: Някой е хакнал фейсбука на президента и съпругата му и яростно пише срещу редовно правителство

Това написа във фейсбук профила си Лена Бориславова от "Продължаваме промяната" и прикачи снимка на публикация на президента Румен Радев

Лена Бориславова
Лена Бориславова Източник: МС

"Някой "бял хакер” е хакнал страницата във Фейсбук на обединителя на нацията ( и на съпругата му) и яростно пише срещу формирането на редовно правителство. За малко да си помисля, че президентът всъщност иска да има още свои служебни правителства… и да няма редовен бюджет", това написа във фейсбук профила си Лена Бориславова от "Продължаваме промяната" и прикачи снимка на публикация на президента Румен Радев.

 

В публикацията Радев нарича записите от заседанието на ПП, разпространени от Радостин Василев, "срамни" и смята, че "последвалите самопризнания на лидерите пометоха миловидната им евроатлантическа фасада. Те разкриха озъбеното лице на една пълзяща диктатура и фанатизъм като заявка за тежки закононарушения, за чистки, "подписани с кръв", за погром в институциите, за държавна измяна". 

 

Тя коментира и днешния скандал в парламента, когато депутати от ПП-ДБ и "Възраждане" влязоха в сблъсък, заради изказване на Явор Божанков: 

"ВъZраждане агресира в парламента и се опитва да налага цензура в 21 век. Липсата на възпитание и простотията взимат връх".

 

Бориславова смята, че е обявена война на парламента. По думите й прокуратурата е свършила повече работа през последните три седмици, отколкото за три години. 

 

"Трябва да има съдебна реформа. Време е. Не бива да вярваме, че сегашната война на Гешев с политически партии и свързани с тях престъпни групи е дългосрочното решение. Защото те могат да се разберат всеки момент или да си намерят заместител, а ние пак ще трябва да сме по площадите или на избори. Докато в това време … въZрожденските сили и радините вълнения ще продължават да стресират срещу демокрацията. Пиша това, осъзнавайки, че във втория мандат търсим подкрепа за кабинета именно от ГЕРБ, но поне за момента в този парламент след тези изборни резултати друго мнозинство за съдебна реформа няма. След нови избори едва ли ще изглежда по-добре. Необходимо е редовно правителство, което да се опита да реши проблемите на страната", заяви тя. 

 

Още от "Политика"

Кристалина Георгиева за еврозоната: В условията на борд ЕЦБ определя нашата политика, а ние не сме на масата да ѝ влияем

Последните няколко години наблюдаваме как геополитическите напрежения се преливат и в икономиката, заяви управляващият директор на МВФ

Прочетете повече прочетете повече

Пеевски: Василев се съгласи ДДС за ресторантьорите да остане 9%, идеята за "бонус - донос" отпада

Пеевски потвърди за среща с министъра на финансите, с Бойко Борисов и с Делян Добрев, на която е договорено да се направи така, че нито един от работещите във въглищните централи да не остане без работа

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени