Борисов бесен на ПП-ДБ: В момента играят само една игра - ГЕРБ да излезе виновен, че отиваме на избори

Ако няма радикални промени в кабинета, регулаторите и съдебната система, ние няма да участваме, добави той

Бойко Борисов
Бойко Борисов Източник: Zonanews

"Не виждам защо по този арогантен начин се отнесоха с всички в парламента. Денков дойде, хвърли си оставката и си замина, за да не участва в дебатите. Питам моите некоалиционни партньори - така ли се отстоява правителство, така ли се отговаря на критиката? С кое лице ние сутринта застанахме и казахме, че това правителство трябва да продължи? Затова ли го направиха, докато знаят, че ни няма". Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Букурещ.

 

"Защо бързаха да го направят, защо е това надменно отношение? Като чух и Асен Василев, който си сменил и зам.-шефа на Митницата и казал, че ще има само козметични промени в новия кабинет – ще ви кажа, ако няма радикални промени в кабинета, регулаторите и съдебната система, ние няма да участваме", каза Борисов.

 

"В момента играят само една игра - ГЕРБ да излязат виновни, че отиваме на избори. Те видяха, че ако са разделени двата избора, те на европейски избори ще катастрофират", каза още той.

Още от "Политика"

Премиерът Димитър Главчев посети днес СБАЛ по детски болести "Проф. Иван Митев”

При посещението в лечебното заведение на премиера днес стана ясно, че процедурата за закупуване на нов рентген е приключила и предстои финализирането на тази за скенер

Прочетете повече прочетете повече

Хампарцумян: Най-важната предпоставка за ръста на инфлацията е това, че догонваме европейския пазар

Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи показва институционална слабост, обясни финасистът

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени