Борисов безкомпромисно към енергийния министър: Повече няма да си залагам партията заради аматьори, които не знаят какво говорят

Припомняме ви, че енергийната комисия одобри снощното споразумение със синдикатите

Бойко Борисов
Бойко Борисов Източник: Zonanews

"Не знам тези министри какво са правили вчера, когато е било подписано споразумението. Нали вчера си сложихме подписите, след като часове наред бяха водени преговори. И сега, ако министърът казва, че е неизпълнимо споразумението, да дойде и да го каже на трибуната и да гласувам "против".

 

Този остър коментар направи в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов относно изказване на министъра на енергетиката Румен Радев, който е заявил, че точките от споразумението са неизпълними и "да не се правят всички, че няма слон в стаята".

 

"Като няма слон в стаята или да си подава оставката, или да да дойде и да обясни. Аз повече няма да си залагам партията заради аматьори, които не знаят какво говорят", ядоса се Борисов.

 

"Той (Делян Пеевски, бел. ред.) водеше преговорите и ги доведе до успешен край, колкото и да не се харесва на "умнокрасивите", заяви той. На въпросът защо не е бил на преговори, той каза, че бил в Сливен.

 

Припомняме ви, че енергийната комисия одобри снощното споразумение със синдикатите.

 

”Все пак не забравяйте, че сме в кампания и местната власт, местните избори решават съдбата на хората по места и когато се поемат ангажименти там, трябва някой да ги поеме на централно ниво. Освен това знаете, че и магистралата е затворена и пътя до Сливен е така, както десетилетия пътуваха българите -  2 часа от Чирпан до Сливен", подчерта лидерът на ГЕРБ.

Още от "Политика"

Георги Георгиев, ГЕРБ-София: Терзиев да покаже всички документи по процедурата, с която са избрали съпругата на Андрей Ц

В четвъртък стана ясно, че зам.-кметът по финанси на СО Иван Василев е сключил консултантски договор с фирма "Инфинитус", която е 100% собственост на Деница Цекова – съпруга на Андрей Цеков, депутат и бивш министър на ПП

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени