Борисов: Дадох сведения за това, че някой нещо е чул (ВИДЕО)

Той бе придружаван от адвокат Менко Менков

Бойко Борисов пред ГДНП
Бойко Борисов пред ГДНП Източник: Zonanews

Първо започвам с ЦИК, която в желанието си да ме унижава вчера ме остави депутат, само че като такъв не могат да ме извикат тук и затова посред нощ смениха решението си. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като излизе от разпит в ГД "Национална полиция". Той бе придружаван от адвокат Менко Менков.

 

За съжаление и по трите сигнала, за които дадох сведения са, всичките са, че някой нещо е чул. Че някой, когато правил крос нещо говорил. Това са от 2009 г. до 2012 г. Това коментира лаконично Борисов.

В подкрепа на лидера на ГЕРБ пред ГДНП бяха дошли стотици граждани
В подкрепа на лидера на ГЕРБ пред ГДНП бяха дошли стотици граждани Източник: Zonanews

Борисов беше прекъсван от виковете "Бойко, Бойко!" на стотици негови и на ПП ГЕРБ членове и симпатизанти, който бяха там и на влизането му в ГДНП по-рано днес. 

Още от "Политика"

Георги Георгиев, ГЕРБ-София: Терзиев да покаже всички документи по процедурата, с която са избрали съпругата на Андрей Ц

В четвъртък стана ясно, че зам.-кметът по финанси на СО Иван Василев е сключил консултантски договор с фирма "Инфинитус", която е 100% собственост на Деница Цекова – съпруга на Андрей Цеков, депутат и бивш министър на ПП

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени