Борисов: Министър Тагарев ще изпрати до август вълнените ръкавици с пет пръста за Украйна

Убеден съм, че не трябва да обръщаме държавата "с краката нагоре", добави лидерът на ГЕРБ

Бойко Борисов
Бойко Борисов Източник: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви пред журналисти, че е оптимист за преговорите с ПП-ДБ за съставяне на правителство. "Най-сетне днес в Министерски съвет влиза точка за вълнени ръкавици с пет пръста за Украйна. И вече за лятото, когато в Украйна ще е по-хладно, министър Тагарев ще изпрати до август ръкавиците. Защото БТР-ите и всичко останало, си е още в София", посочи Борисов.

 

"Когато всичко се договори, или не се договори, ще излязат и ще кажат. Благодаря на колегите от ПП-ДБ, че запазват мълчание, докато се разберат или не се разберат. Тогава ще имаме време да говорим в едната или в другата посока", каза още той.

 

По думите му един процес на договаряне на правителство изисква отстъпки и от двете страни. "Последното, което трябва да бъде отсъдено, е от Мария Габриел. Тя ще работи с тези хора и аз съм убеден, че не трябва да обръщаме държавата "с краката нагоре", подчерта Борисов.

 

 

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени