Борисов на среща с младежите в ГЕРБ: Наблюдаваме хаос и ченгеджийство в държавата (ВИДЕО)

За изборите ще направим амалгама между успешните доказани политици и енергията, амбициите и дръзновеността на младите, каза още лидерът на ГЕРБ

Среща с МГЕРБ
Среща с МГЕРБ

Чудят се как да сменят специалисти. Така коментира бившият премиер Бойко Борисов промените на заемащите главни постове в редица институции, които бяха наложени от новото служебно правителство. Той запита шеговито не са ли сменили и шефа на "Пирогов" проф. Асен Балтов. Искам на вас младите мотото да ви бъде "най-доброто място за правене на бизнес в Европа", каза Борисов.

 

Още чакам да видя автобусите с двойни дъна, с които ГЕРБ извозвали бюлетини. Не съм ги видял, вероятно и никой никога няма да ги види. Сега ни обвиниха пак, че сме записвали. Само че тези, които записваха, сега са във Вътрешно министерство. И сега едва ли не казаха, че са унищожени някакви записи, защото мазето се наводнило. След като освобождават шефа на ДАНС... Аз приемам областните управители, че ги смениха, приемаме, че дори ДАНС имат отношение с изборите. Но какво отношение имат "Митниците"? Кое налага, каква му е ролята или шефът на ДНСК?, добави той.

Виждам в МГЕРБ бодра смяна. За изборите ще направим амалгама между успешните доказани политици и енергията, амбициите и дръзновеността на младите. Това каза още лидерът на ГЕРБ.

"Сега наблюдаваме хаос и ченгеджийство в държавата. Изчегъртването ни всъщност представлява новата власт да си вкара своите хора в НАП, Митниците и т.н. Нищо общо с основната задача на служебния кабинет - да организира честни избори. С пълна сила тече предизборната кампания на Радев, разположил си е щаба във всички министерства. Едноличен режим. Ние винаги сме управлявали в коалиция", коментира Борисов.

Той обяви, че Томислав Дончев ще води националния предизборен щаб, а Даниел Митов - софиския. "Важно е да надградим политиките си. С детските градини има голям проблем. Моля само партиите, които ни завещаха всички тези проблеми - да не експлоатират темата. София се увеличава с 4-5 хиляди деца годишно, затова трябва да правим по 15-20 градини на година. 65 млн. лв. авансово сме превели на СО за целта, разкри Борисов.



Още от "Политика"

Началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов: България е ключов съюзник на източния фланг на НАТО и играе решаваща роля

В изказването си той акцентира, че агресията на Русия срещу Украйна е напомнила, че стабилността и сигурността в Европа не могат да се приемат за даденост

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени