Борисов: Последните 10 г. така управлявахме, че да има пари (ВИДЕО)

Има само две партии - ГЕРБ и ДПС, а всички останали се включват само на живо и се мислят за нещо различно от народа, каза още премиерът

Премиерът на среща с жители на велинградските села
Премиерът на среща с жители на велинградските села

През последните 10 години така сме управлявали държавата, че да има пари в нея. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на обиколка в област Пазарджик. Министър-председателят беше в селата Грашево, Биркова и Побит камък. Наистина има само две партии - ГЕРБ и ДПС, а всички останали се включват само на живо и се мислят за нещо различно от народа. "Искаме в понеделник отново вие да бъдете с нас и да продължите, както досега. Само вие оправихте училищата, детските градини, читалищата, за всеки човек, за всеки проблем помагате. За здравето ни също, защото има ваксини за хората", каза във видеото мъж, който специално бе дошъл от село Пашово. "За нас е много важно, че вие не правите разлика между християни и мюсюлмани, а оправяте и джамиите, защото сме един народ и всички работим и живеем в тази държава", каза още той.



 

"АМ "Тракия" вече е пусната“, посочи Борисов пред жителите на село Грашево. "Взимате ли си по 50-те лв.", попита пенсионерите премиерът, на което получи утвърдителен отговор от събралите се хора. "Днес сме подсигурили над 1,2 млн. ваксини, за да има от "Пфайзер", "Модерна", "Джонсън и Джонсън", "АстраЗенека" – от всички. Последните 1,2 млн., които снощи договорих, са на "Пфайзер". Така че всичко сме си свършили и каквото сме обещали, сме направили. Освен това министър Ананиев държи държавата на най-ниския дефицит в ЕС, изтъкна премиерът. Приходите ни към този месец са с 360 млн. повече отколкото миналата година от осигуровки и данъци. Аз затова го водя, за да гледа, защото като му кажем с Нанков 33 млн. лв. и той вика: "Оле майко". Сега като спряхме на скалите и като гледа надолу над 50-60 км направени и си казва: "А-а-а".

 

 

"Забелязвате ли опозицията какво казва – от 3000 лв. нагоре ще почват заплатите. Като ги питат от къде ще вземат пари, те казват, че държавата има пари. Кое е вярно – че ГЕРБ е добър стопанин и е събрал, задържал и парите са в държавната хазна и ефективно ги харчи, или няма пари в държавата. Кое е вярното – в един момент говорят една глупост, после си противоречат. Хайде вчера беше 1 април, може да е било някоя шега. Казват, че държавата има пари. Значи последните 10 години така сме управлявали държавата, че да има пари", каза още Бойко Борисов.

Още от "Политика"

От днес България официално е в предизборна кампания

В изборите за НС ще участват 32 политически формации - 20 партии, един независим кандидат и 11 коалиции, а в изборите за ЕП ще участват 31 политически формации - 20 партии, един независим кандидат и 10 коалиции

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени