Борисов пред младежите от ГЕРБ: Торбите заминават към Радев. Там са назначенията (ВИДЕО)

Очаквам да спрат и АМ "Хемус", прогнозира лидерът на ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се среща с младежи от ГЕРБ
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се среща с младежи от ГЕРБ
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов не изневери на традицията от няколко години и е на работа дори на рождения си ден, при това в неделя. На поредната си среща с младежи от ГЕРБ той коментира погрешната политика на служебнот оправителство, поредните уволнения и решения на служебното правителство, както и скандала  с президентския съветник Пламен Узунов. 
 
"Радев раздели държавата във всичко. Вчера инакомислещите имаха празник, други контрашествие правиха. Начинът, по който се конструират нещата сега с Македония, ще направят така, че два близки народа да се мразят с десетилетия. А нашата стратегическа цел е да помогнем на Македония да влезе в ЕС. Тук Вие, младите хора, трябва да направите всичко двата народа да не се намразят. Радев раздели държавата За всяко нещо разделят. Сега те разделиха народа по темата "Северна Македония". Кое е по-добре - да имаш съсед член на ЕС и НАТО, или не. И затова направихме Договора за добросъседство. Да изчакаме срещата на НАТО в Брюксел и Европейския съвет на ЕС. А сега се създава вражда, която дълги години наред няма да можем да я преодолеем. Радев много ги подвежда", коментира Борисов. 
 
"Последните четири години, докато управлявахме ние, България беше фаворитът на Балканите. Никога не сме били пради това и днес вече не сме. Тук се проведоха 40-50 срещи сигурно. Събирахме се със Сърбия, Гърция и България. Израелския премиер, турският президент, европейците. Ние бяхме водеща сила на Балканите", коментира Борисов.
 
Той коментира, че Радев е говорил много за раздаването на грантове, а сега, когато неговото служебно правителство управлява говорят само за кредити. "Стигнаха и дотам да източат язовир, за да ни атакуват. Кадрите и графиките са красноречиви. Омразата ги води. Очаквам да спрат и АМ "Хемус". Хората от Северна България с камъни ще ги бият", добави Борисов. 
 
Лидерът на ГЕРБ коментира и видеокадрите от срещата на президентският съветник Пламен Узунов и бившият митничар Петко Петков:
"Какъв ром и какви пури? Никой не отрича, че е имало такава среща. Първо, махат телефоните. Защо? Нали сте на власт. Конспиративно се оглеждат. Пишат си бележки. Дават си торбите. И на другия ден вероятно ще стигнат до Радев. Така явно стават назначенията".


Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени