Борисов: Румен Радев управлява страната в условията на еднолична диктатура (НА ЖИВО)

Как така ЦИК си слагат по 2 минути за гласуване, изрази основателни съмнения Борисов

Борисов се среща с млади политици от ГЕРБ
Борисов се среща с млади политици от ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължава с представянето на новата генерация млади политици в партията. Както всеки ден правим, показваме младите ни лица за да направим съчетанието между опита и бъдещето, каза той. Младежи от Варна, Русе и Разград коментираха направеното в градовете им. "Строи ли се църквата цар Борис в Разград? Толкова много неща се правят там. И новият завод за ваксините се прави. Ще има и работа за хората", вметна Борисов.

 

Любомир Перчинков от Велинград каза, че е от поколението, което мооже да види разликата. "Помним им и седянките, и всичко. Точно в образованието може да се види разликата. Помните какви стачки имаше и как се отнесоха към учителите. И как ГЕРБ се отнесе. Няма място, за което да сте поели ангажимент и да не сте изпълнили", добави той.
 
"Мога да цитирам кандидат-президента Радев и неговия предизборен щаб, който медите наричат служебен кабинет. Защото те са само за изборите там. А те не могат да убедят хората че подготвят честни избори. Видяхте какъв майтап беше вчера – те не могат една машина да включат. Вече мисля, че искат да продължат в диктатура до изборите на Рдев. Днес още един зам-министър на БСП видях в земеделието. Това ли са им честните избори – да им дадат всички институции. Ние винаги сме били в коалиция, имало е опозиция и президент от друга партия. Сега е диктатура. Как си слагат по 2 минути на гласуване? Радев седя 3-4 мин. на машината, за да гласува. Не го нападам, искам да кажа, че ние с Христо Иванов си гласувахме с бюлетинка, за да не се изложим", каза още лидерът на ГЕРБ.

 

Борисов продължи със съпоставка на противоположните тези на Румен Радев и министъра на финансите Асен Василев:
"Радев казва – правителството изцеди хазната, остави бизнеса и пенсионерите без подкрепа. Ако това е вярно,то  ние не трябва да се събираме. За радост друг негов човек – Асен Василев казва: "Теглене на нов дълг вероятно няма да има. До края на юни страната ни стои добре". Значи Радев обвинява като кандидат-президент основния си опонент – ГЕРБ в нещо, което не само се отрича, но и същият господин Василев казва – мярката за 50 лв за всеки пенсионер продължава. Е, как като нямаше пари продължават мерките. Цитирам, не си измислям". 

 

Младежи от Бургас коментират колко се е развила общината при управлението на ГЕРБ. Растат инвестициите, подобряват се условията за обучение. Във Варна повече от 5 чуждестранни компании са разкрили свои офиси и са разкрили над 5 хиляди работни места, споделиха младите политици от лятната ни столица. Представители от ГЕРБ в Благоевград акцентираха на съпоставката как е изглеждал града, докато ГЕРБ управляваше и сега, когато БСП са на власт. "Всичко спря", категорични са те.  

Още от "Политика"

Началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов: България е ключов съюзник на източния фланг на НАТО и играе решаваща роля

В изказването си той акцентира, че агресията на Русия срещу Украйна е напомнила, че стабилността и сигурността в Европа не могат да се приемат за даденост

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени