Борисов за опонентите му: Подиграват се, а после тичат във ВМА, щом се разболеят

Но най-важното е Господ да е с нас, само Господ ни запази, коментира още премиерът

Лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов
Лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов Източник: ПП ГЕРБ

Министър-председателят Бойко Борисов посети заедно със здравния и спортния министър Бачковския манастир, за който бяха отпуснати 3 млн. лева за ремонтни дейности. От манастира заявиха, че благодарение на средствата в момента се изгражда и водопровод, защото досега такъв не е имало.

 

"Бойко Борисов не ни предаде и ние няма да го предадем'', изказа благодорности от името на владиката на премиера игуменката на Бачковския манастир. "Всичките ни опоненти много се подиграваха как двама генерали плашили хората и т.н., обаче като се разболеят, първи тичат във ВМА или ползват всички ремдесивири и лекарства", добави министър-председателят.

 

"Но най-важното е Господ да е с нас, само Господ ни запази", коментира министър-председателят ситуацията с COVID-19 у нас и предприетите противоепидемични мерки на държавата и Националния оперативен щаб.

Още от "Политика"

НАП отчете ръст на приходите с над 914 млн. лева към края на април

Рекордните постъпления от данъци и осигурителни вноски се случват в условия на продължаваща пандемична обстановка и при отложено за юни 2021 г. (вместо до края на март) внасяне на корпоративния данък

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени