Бойко Борисов: Честит рожден ден, ГЕРБ! Инструментите им за чегъртане се счупиха в нас!

За 15 години ГЕРБ реализира три правителства и 15 изборни победи, пише още той

Честит рожден ден, ГЕРБ! Благодаря на всеки един от Вас, който помогна и продължава да помага проектът ни за 15 години да се утвърди в българската политика. За 15 години ГЕРБ реализира три правителства и 15 изборни победи! Това написа в профила си във фейсбук лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов.
 
"Днес, след година на чегъртане, преследване и натиск, редица от инстументите им вече се счупиха в нас, но ние издържахме! Няма тайна на успеха. Той е резултат от подготовка, здрава работа, търпение и учене от грешките", добавя той. 

 

"Не се страхувайте и не се поддавайте на заплахи, защото историята е доказала, че реваншизмът не помага, а пречи! На 15-ата година сме по-обединени отвсякога и по-силни от хаоса!", завършва бившият министър-председател. 

 

Още от "Политика"

Радомир Чолаков: Има дискусии за това как трябва да бъде конструирано избирането на служебно правителство

Днес бяха обсъдени предложенията, свързани с Инспектората към Висшия съдебен съвет (ИВСС) и въвеждането на индивидуална конституционна жалба

Прочетете повече прочетете повече

Премиерът Денков: България развива успешни модели на сътрудничество със световните върхове в науката

Министър-председателят участва в официалното откриване на новата високотехнологична сграда на Институт "Големи данни в полза на интелигентно общество" (GATE)

Прочетете повече прочетете повече

ГЕРБ-СДС: Ще участваме единствено в заседанията на НС за изменения в Конституцията (НА ЖИВО)

Очевидно той (Денков, бел. ред.) няма качеството на министър-председател, след като здравният министър си взема решения без да са съгласувани с него, заяви Десислава Атанасова

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени