Бойко Борисов: Глупакът трябва да се убива с мълчание, защото иначе и ти ставаш глупак. Радичков го е казал, не аз (ВИДЕО)

Пред представителите на туристическия бизнес у нас, Борисов обясни: "Ние всеки ден се срещаме с работодатели и синдикати, защото т.нар. политическа класа, излезе извън контрол"

Бойко Борисов
Бойко Борисов Източник: Facebook

Глупакът трябва да се убива с мълчание, защото иначе и ти ставаш глупак. Радичков го е казал, не аз. Така Бойко Борисов коментира напъните на Кирил Петков за лидерски дебат и скандала, разразил се снощи в ефира на бТВ.

 

Лидерът на ГЕРБ коментира горещите актуални политически теми на среща в централата на партията с представители на родния туристически бизнес. Експертите направиха и своите предложения за подобряване на рекламата на страната на чуждите пазари.

 

"Радваме се, че достигнахме до най-важното за нас решение, че туризмът в България действително е приоритетен и трябва да се обърне сериозно внимание. Има несъвместими неща, които незабавно трябва да бъдат решени. Само мога да допълня, че наистина трябва да има такава камара и нещата да бъдат в ръцете на туризма, не трябва категоризацията да бъде разрешение за работа", каза друг участник на срещата.

 

"Гласът на бизнеса трябва да бъде обединен в една организация със силен глас и авторитет", допълни друг бизнесмен от туристическия бранш.

 

"Ние всеки ден се срещаме с работодатели и синдикати, защото т.нар. политическа класа, излезе извън контрол", каза Борисов.

 

Той увери, че ставката за ДДС ще остане 9% така, както от ГЕРБ са го направили, в опит да помогнат на бизнеса след ковид пандемията.

 

Срещата днес е да ви кажем дали партията стои зад такъв документ - да, стои зад такъв документ. Нещата на 90% са изпълними, подчерта експремиерът.

 

"Благодаря ви и да си пожелаем в неделя успех!", завърши срещата Бойко Борисов.

 

Още от "Политика"

Кирил Петков, Асен Василев и Лена Бориславова не се явиха в комисията "Джемкорп"

Председателят на комисията Десислава Трифонова от ГЕРБ-СДС попита кои са собствениците на Джемкорп и IP3 Corporation. Бившият енергиен министър Александър Николов заяви, че собственик на Джемкорп е Атанас Бостанджиев

Прочетете повече прочетете повече

Бойко Борисов: С президента Радев не сме се виждали, не сме говорили, нито едно действие не сме съгласували. Това е абсо

Лидерът на ГЕРБ даде множество примери за разногласия между ГЕРБ и служебни министри и попита личи ли си там да има координация между него и Радев

Прочетете повече прочетете повече

Лидерът на ГЕРБ по NOVA: Ако Радев върне Изборния кодекс, ще подкрепим ветото му

Аз по телефона даже не съм разговарял с Румен Радев и един лъжец си позволява да лъже, възмутено добави Борисов, визирайки казаното в неделя от Асен Василев за негови срещи с Радев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени