Бойко Борисов към Рашков: Щял да се саморазправя с мен този пияница! С гол гъз таралеж ще мачкаш! (НА ЖИВО)

И на тези избори ги пребихме БСП, добави той

Бойко Борисов в село Бата
Бойко Борисов в село Бата Източник: Facebook
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в поморийското село Бата, за да подкрепи арестуваният преди изборите кмет на селото Георги Георгиев. С Борисов са Кирил Ананиев, Младен Маринов и Костадин Ангелов. Както и кметът на Поморие. Разговарят с арестувания 3 дни преди изборите кмет на селото Георги Георгиев. Той е бил арестуван заради списък със 180 гости на сватбата на дъщеря му, която също присъства на разговора. 

На площада лидерът на ГЕРБ беше посрещнат от стотици жители на селото, които ръкопляскаха спонтанно на силно критичните думи, с които Борисов коментираше изстъпленията на Рашков и служебното правителство. "Държат 24 часа кмет от ГЕРБ, избиран пет мандата от хората. 13 патрулки и 30 маскирани са дошли в селото преди изборите, за да сплашат хората".  "Никой не ми се извини", каза кметът на Бата. Борисов: "Кой да ти се извини от тези пияници?".
 
"Нека да изкарат колкото може повече, ние ще се оправим. Корнелия казала, че щяла да участва, тя и сега си има министри, те не ме интересуват, тях съм ги бил, бил, бил, колкото пъти - толкова. Но тоя, дето се представя за демократ, той щял да прави реформата. Не ви ли е жал бе, семейства имат", възмутено коментира лидерът на ГЕРБ действията на коминтерновския наследник Христо Иванов-Бойкикев.
 
"Цял ден имитират правене на кабинет, а разпределят само постове. След една година ще ги видите Тошко, Мошко и подобни. Само ще ги видите след 7-8 месеца. Ще видите след Мая и Корнелия какво ще бъде. След тях ние ще се оправим. След всички тези - Мая, Корнелия", каза Борисов. 
 
"И на тези избори ги пребихме БСП. Колкото пъти - толкова. Но за този, който се представя за демократ, мързеливци такива. Да задържат невинни хора. Не ви ли е жал, бе! Не съм в парламента само, защото ще си изпусна. Ще ме чегърта този пияница! Щял да се саморазправя с мен! С гол гъз таралеж ще мачакаш. Това да не ти е 1944 г., бе! Не ви ли е срам от хората, негодници такива!", възмути се лидерът на ГЕРБ.  


Още от "Политика"

ГЕРБ: Бойко Рашков е шеф на предизборния щаб на Радев, да отговори кой е заплашвал Спецов! (ВИДЕО)

Румен Спецов пет пъти е изпращал уведомления до "сламения човек", на когото е продал фирмата си със задължения, за да издължи на хазната тези 1,5 млн. 

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени