Бойко Борисов към Рашков: Щял да се саморазправя с мен този пияница! С гол гъз таралеж ще мачкаш! (НА ЖИВО)

И на тези избори ги пребихме БСП, добави той

Бойко Борисов в село Бата
Бойко Борисов в село Бата
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в поморийското село Бата, за да подкрепи арестуваният преди изборите кмет на селото Георги Георгиев. С Борисов са Кирил Ананиев, Младен Маринов и Костадин Ангелов. Както и кметът на Поморие. Разговарят с арестувания 3 дни преди изборите кмет на селото Георги Георгиев. Той е бил арестуван заради списък със 180 гости на сватбата на дъщеря му, която също присъства на разговора. 

На площада лидерът на ГЕРБ беше посрещнат от стотици жители на селото, които ръкопляскаха спонтанно на силно критичните думи, с които Борисов коментираше изстъпленията на Рашков и служебното правителство. "Държат 24 часа кмет от ГЕРБ, избиран пет мандата от хората. 13 патрулки и 30 маскирани са дошли в селото преди изборите, за да сплашат хората".  "Никой не ми се извини", каза кметът на Бата. Борисов: "Кой да ти се извини от тези пияници?".
 
"Нека да изкарат колкото може повече, ние ще се оправим. Корнелия казала, че щяла да участва, тя и сега си има министри, те не ме интересуват, тях съм ги бил, бил, бил, колкото пъти - толкова. Но тоя, дето се представя за демократ, той щял да прави реформата. Не ви ли е жал бе, семейства имат", възмутено коментира лидерът на ГЕРБ действията на коминтерновския наследник Христо Иванов-Бойкикев.
 
"Цял ден имитират правене на кабинет, а разпределят само постове. След една година ще ги видите Тошко, Мошко и подобни. Само ще ги видите след 7-8 месеца. Ще видите след Мая и Корнелия какво ще бъде. След тях ние ще се оправим. След всички тези - Мая, Корнелия", каза Борисов. 
 
"И на тези избори ги пребихме БСП. Колкото пъти - толкова. Но за този, който се представя за демократ, мързеливци такива. Да задържат невинни хора. Не ви ли е жал, бе! Не съм в парламента само, защото ще си изпусна. Ще ме чегърта този пияница! Щял да се саморазправя с мен! С гол гъз таралеж ще мачакаш. Това да не ти е 1944 г., бе! Не ви ли е срам от хората, негодници такива!", възмути се лидерът на ГЕРБ.  


Още от "Политика"

Депутатът Димитър Аврамов е осъден условно, съобщиха от Софийския градски съд

Като негов помагач е признат за виновен и Методи Петков, за което той получава присъда от шест месеца лишаване от свобода. Другият подсъдим по делото Владимир Чернев е оправдан

Прочетете повече прочетете повече

МС: България не признава резултатите от изборите, проведени в незаконно окупираните територии на Украйна

Провеждането на т. нар. президентски избори и в незаконно окупираните територии на Украйна е още едно доказателство за грубо нарушение на международното право

Прочетете повече прочетете повече

Социолог: ГЕРБ-СДС може да си позволи да играе на ръба на скалата

Защо започнаха преговорите от дамския екип? Ако си спомняте, през 2014 г. Борисов имаше същата стратегия при разговорите с Реформаторския блок. Той показа, че търси консунсус и конструктивност, добави Димитър Ганев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени