Бойко Борисов: Казах, че има разточителство със самолетите и казах, че премиер и президент трябва да отидат при президент или държавен секретар в САЩ!

Мандатът ще е на ГЕРБ, имам увереност, че ротацията ще се случи

Бойко Борисов
Бойко Борисов Източник: БГНЕС

Мандатът ще е на ГЕРБ. Нищо не е на всяка цена. Имам увереност, че ротацията ще се случи. Всеки ден чувам нови и нови претенции. Затова връщам темата за регулаторите - защо не бяха сменени досега. Това каза пред журналисти в кулоарите на Народното събрание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

"Всичките, които прочетох вчера като имена - са били в САЩ само преди седмица. Това, което помолих е да не си приписват заслуги, които са на парламента. Премиерът ми е писал да се видим. Ние сме във фантастични отношения със САЩ. Не случайно толкова големи компании идват тук. Няма нищо лошо да се ходи в Америка. Защо договорите не се подписват тука в Гранитна зала?", риторично попита лидерът на ГЕРБ.

 

"Рано им е да се мерят с мен. Няколко пъти съм бил в САЩ, церемонии, гърмежи. Кацах, виждах се и се връщах, за да не харчим държавни пари", добави бившият премиер.

 

"Казах, че има разточителство със самолетите и казах, че премиер и президент трябва да отидат при президент или държавен секретар в САЩ. Единственото, което предупредих колегите е, да не си приписват всичко, което сме свършили в парламента с ядрените реактори, с въоръжената подкрепа за Украйна, с правосъдната реформа. Надявам се това да го изговорят там, иначе могат да пътуват където си искат, коментира Бойко Борисов.

 

Борисов добави, че в много министерства не се работи: "Такъв пример е Министерство на земеделието. Цяла Европа е пламнала, нали виждате какво се случва, защото тука не се говори и не се вземат мерки.”

Още от "Политика"

Георги Георгиев, ГЕРБ-София: Терзиев да покаже всички документи по процедурата, с която са избрали съпругата на Андрей Ц

В четвъртък стана ясно, че зам.-кметът по финанси на СО Иван Василев е сключил консултантски договор с фирма "Инфинитус", която е 100% собственост на Деница Цекова – съпруга на Андрей Цеков, депутат и бивш министър на ПП

Прочетете повече прочетете повече

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени