Бойко Борисов на прощалното парти на Херо Мустафа на "Козяк". Кирил Петков и Асен Василев не получили покана

В американското посолство от партията на Бойко Борисов били поканени дузина бивши министри, Десислава Атанасова, Делян Добрев, Христо Гаджев, Александър Иванов и … самият Борисов

Американско посолство (посолство на САЩ) в София
Американско посолство (посолство на САЩ) в София Източник: Zonanews

Съпредседателите на "Промяната" Кирил Петков и Асен Василев не са били поканени на прощалното парти на Херо Мустафа, което се проведе в сряда вечер в американското посолство. Това разкрива Tribune. Липсата на наперения дует от "Харвард" било темата на вечерта за всички присъстващи на "Козяк" тази вечер.

 

Другата тема било присъствието на бившия енергиен министър от кабинета "Петков" Александър Николов, който по-рано днес беше обвинен за длъжностни престъпления за над 88 млн. лв. Николов е бил в компанията на Никола Минчев, Даниел Лорер и Андрей Гюров. Има упорити слухове за разцепление в ПП-водено от Лорер. Компактната дружинка от ПП тази вечер допълнително подсилва съмненията.

 

За разлика от оскъдната "промяна" в Американското посолство от партията на Бойко Борисов били поканени дузина бивши министри, Десислава Атанасова, Делян Добрев, Христо Гаджев, Александър Иванов и … самият Борисов. Свидетели разказват, че Бойко Борисов лично поздравил представителите на "Промяната". А лидерът на ГЕРБ прекарал доста голяма част от вечерта в компанията на присъстващите посланици.

 

От служебния кабинет били поканени енергийният министър Росен Христов, министърът на икономиката Никола Стоянов и вицето Атанас Пеканов. Румен Радев и Гълъб Донев не са били забелязани на "Козяк". Безспорно въпросът е: Къде са Кирил Петков и Асен Василев? И защо не се сбогуваха с Херо Мустафа, чието име често използваха като оръжие срещу партньорите си в кабинета "Петков".

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени