Бойко Борисов: Народът гине, цените полудяват, а Румен Радев се прави на турист. Това е безумие!

Кандидат-президентът Радев си позволява да вика държавни дружества! Откъде накъде, възмути са Борисов

Жечо Станков, Бойко Борисов, Томислав Дончев, Красимир Вълчев
Жечо Станков, Бойко Борисов, Томислав Дончев, Красимир Вълчев Източник: Facebook

Защо Радев си поззволява да вика енергийния сектор, той е в предизборна кампания?! Той си позволява да вика държавните дружества. Откъде-накъде. 625 лева е цената на тока днес? Това е капак на популизма му. Това каза на брифинга на ГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов.  

 

Много внимателно ще гледаме дали медиите ще вземат пари за отразяването на кандидат-президента Румен Радев. Каква е разликата между него, Герджиков или Панов, попита риторично Борисов.

 

Лидерът на ГЕРБ се възмути, че Радев и Кацаров са довели България в тъмно червена ковид зона. "За 6-7 дни са загинали 6-700 души", каза бившият премиер.

 

Има чудовищен скок на цената на тока - има премиер и министри, каква е ролята на Радев? Освен че назначи некадърници на разни места. 

 

"Народът гине, цените полудяват, а Румен Радев се прави на турист. Това е безумие!", възмути се лидерът на ГЕРБ

 

Винаги съм подкрепял правото на хората да правят протести, винаги съм отстъпвал пред тяхните искания, добави Борисов.

Решенията, които предлагат Радев и министрите му, се изключват взаимно, коментира Борисов. Той допълни, че въпросът дали Пеевски се връща в полтиката не касае ГЕРБ. 

 

"Кандидатирам се за депутат, за да си водя листата.  Излизам два пъти от парламента, за да нямам депутатски имунитет и да може да се развихри Рашков", заяви бившият министър-председател.

 

На кривата ракета космосът й пречи. Така Борисов коментира регистрацията на ДБ.

 

"Ципов ще внесе закон, за да можем да регистрираме само ДБ. За Христо Иванов законът важи само за другите. Искат да си имат закони и главен прокурор, които да пазят само тях. Вместо да си признае грешката, обвиняват нас.  Христо Иванов явно не може да смята - имаме 4 от 15 гласа. Ще си скъсаме юридическите дипломи само и само да се явиш на избори, Христо! Обади се и питай Трифонов защо неговия председател на РИК е гласувал против ДБ в Стара Загора? Знам, че те е яд на Кирил и Асен…", каза Бойко Борисов.


Лидерът на ГЕРБ акцентира, че Бойко Рашков няма нито едно доказателство за купуване на гласове от ГЕРБ. 


"Не Народното събрание, народът ще импийчне Румен Радев", прогнозира Борисов.Още от "Политика"

Бившият комунистически прокурор Атанасов критикува Радев за назначения в МВР

Избирането ви за още един мандат ще бъде полезно за България, обърна се към Радев някогашният комунистически прокурор в Разград по време на "Възродителния процес" Атанас Атанасов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени