Бойко Борисов: Народът успя да изгони мутрите от парламента (ВИДЕО)

В световната история ще остане, че полиция е гонила жена, която яде бюлетина - дотам докараха нещата, коментира още лидерът на ГЕРБ

Бойко Борисов
Бойко Борисов

Отреждат ни, че сме първа политическа сила, но това няма никакво значение. Това, че влиза "Възраждане" също трябва да ни говори нещо. На ДБ народът отреди последното място. За съжаление само за три месеца ИТН слезе надоло с 10-12%. Което показва колко чувствителни са българите към безотговорността. Народът успя да изгони мутрите от парламента, коментира загубата на Мая Манолова на пресконференция лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

Кое налагаше да похарчим половин милиард лева за изборите, риторично попита той.

 

ДБ са под ДПС - когато имаш претенциите са ти за най-можещ, но народът ти определи последното място. Съжалявам Атанасов и Христо Иванов. Те тъкмо да се оправят и рухнат. Някой от тях като Атанасов са служии при мен (за няколко месеца, докато Борисов беше главен секретар в края на 201 г. Атанасов беше шеф на НСС, бел. ред.). Мъчно ми е, не много, но ми е мъчно, каза още бившият премиер. 

 

"Нашата оценка за трети път, под репресия, по техните правила... радваме се, че ни оставиха живи. Но и това не е важно. От утре трябва да се формира парламент със стабилно мнозинство", заяви той.

Тези, които донесоха хаоса говорят за политики. Какво ще се промени? Тези, които доведоха хаоса, сега трябва да говорят за политики. Как ще им решат здравната криза, сметките за тока - не знаят. Никой не говори за политики през цялото това време. Какво ще стане с болниците, ваксинациите, еврозоната, газта, тока....никой не говори. Ние ще продължим да се държим отговорно, увери лидерът на ГЕРБ.

 

Провал в организацията на изборите. Няма място, на което да не дефектират машини. В световната история ще остане, че полиция е гонила жена, която яде бюлетина - дотам докараха нещата. Това коментира още лидерът на ГЕРБ.
 

Този парламент ще е по-скучен, защото няма да има основни говорители. С много усилия и страдания се вижда в момента, че има разминаване с контролните талони. В момента, в който натиснаха ромските махали ИТН спаднаха, Манолова изпаднаха, а ГЕРБ си е същото, коментира Борисов.

 

"Длъжни сме да опитаме да направим правителство, с всички партии, които искат. Демократичната логика е да поканим първите, вторите, третите и т.н. Ако откажат, значи имат друго намерение. С БСП не бихме направили правителство". 

 

Радев избяга от дебатите, а щяха да са интересни - не само с Герджиков, но и с Карадайъ и Панов. Не му прави чест, ако отново избяга от дебат. 

 

 

Още от "Политика"

ГЕРБ-СДС: Внасяме доклад за изключването на Благовест Георгиев от Комисията по транспорт и пътна безопасност!

Темата с безопасността по улиците е изключително чувствителна за по-голямата част от обществото ни. Да пиеш алкохол и да се качиш на колата не е инцидент, а съзнателно решение

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени