Бойко Борисов - пълен отличник от гимназията, Стоян Мирчев да се засрами заради комунистическия си род

Дори Драгалевският Командир Иван Костов няма никакъв шанс в сравнението относно оценките - бил е тройкаджия и четворкаджия

Стоян Мирчев и личното дело с оценките от гимназията на Бойко Борисов
Стоян Мирчев и личното дело с оценките от гимназията на Бойко Борисов Източник: Zonanews

В предаването "Лице в лице" вчера Стоян Мирчев определи премиера Бойко Борисов като "двойкаджия". Направи го по характерния за комнягите начин - без солидни аргументи, с опорки и клишета. От антибългарската болшевишка групировка разчитат основно на това - на постоянното повтаряне на едни и същи лъжи, които според очакванията им трябва да избуят в "истини". Не им се получава, но те продължават. Както беше казал Айнщан: "Политическата глупост е това да правиш едно и също, в очакване резултатите да са различни". В този смисъл БСП притежават неизлечима способност към политическа глупост. Като добавим и престъпленията, които са извършвали от 1919 г. досега, мисля че е единствено въпрос на време да бъдат заличени от българската политика - така, както в други бивши държави от съветския блок техните бивши компартии са само лош спомен. Няма ги, измете ни са!

Оценките на Бойко Борисов в личното му дело като гимназист
Оценките на Бойко Борисов в личното му дело като гимназист Източник: Zonanews

Не е нужно много, за да се види, че Стоян Мирчев, който би трябвало да се засрами заради комуняшкия си род, говори откровени глупости. Още от гимназията Бойко Борисов е пълен отличник, както се вижда от неговото лично дело в гимназията в Банкя. Отличник е и днес - за 10 г. страната ни е с удвоен БНП. Борисов и ГЕРБ така мобилизират българите, че ние построихме за десет години две Българии. Построихме толкова, колкото наследниците на кървавочервените комуняшки родове няма да могат да го боядисат, ако ще девет живота да имат (Пази, Боже).

Добре е да се види и следващия документ - това са оценките на Драгалевския Командир като гимназист. Забележете - получавал е основно тройки и четворки и завършва с "4,68". Затова и резултатите от управлението му бяха такива - тройкаджийски. 

Оценките на Иван Костов в личното му дело като гимназист
Оценките на Иван Костов в личното му дело като гимназист Източник: Zonanews

Ние, българите, имаме едно-единствено задължение тези дни - на 4 април да отидем масово да гласуваме с бюлетина № 28 за дясната коалиция "ГЕРБ-СДС". За двете десни партии - най-голямата и ефективна и за най-старата! Моята мечта от 2009 г., когато за последен път гласувах за старата десница и все ми се искаше някога те да се заедно на избори с ГЕРБ, се сбъдна. От европейските избори 2019 г. насам. Нека на следващата неделя изхвърлим антибългарската банда БСП във "факултета за ненужни вещи" (по Юрий Домбровски и прекрасната му антиутопия със същото заглавие).

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени