Бойко Борисов: Партията на ПП искат сами да си носят отговорност с политически лица, ние с ДБ отговаряме на техните искания

На въпрос за разпитите на бившия модел Ивайла Бакалова, той заяви: "Аз не я познавам тази жена - поне футбол да сме играли"

Бойко Борисов в 49-то НС
Бойко Борисов в 49-то НС Източник: Скрийншот/Facebook

"Още преди изброите казах, че най-доброто е експертно широко правителство, ако не стане между първите две партии. Мария Габриел и Денков водят преговори, мисля че са много близко до взимане на решения, но все пак докато всичко не договорят, нищо не е договорено”. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

 

"Ние не сме предложили експерти. Партията на ПП искат сами да си носят отговорност с политически лица, ние с ДБ отговаряме на техните искания. Ако има одобрени експерти от по-широк спектър и те ги приемат, това е тяхно право. Нека всички да предложат експерти”, каза още Борисов.

 

"Много е тежко бремето, предстоят тежки решения. Не може да тежи на плещите на една партия, те имат високо самочувствие", заяви той.

 

На въпрос за разпитите на бившия модел Ивайла Бакалова, той заяви: "Аз не я познавам тази жена. Никъде по никакъв начин не съм срещал с нея. Оставате ме - от две години не сме на власт, нямате ли си друга фигура. Стана модерно да се говори така след като започнахме съдебната реформа. Гледам по сутрешните блокове - Бойко Борисов, Бойко Борисов. Абе, оставете ме! Не я познавам тази жена - поне футбол да сме играли", коментира лидерът на ГЕРБ.

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени