Бойко Борисов: По 19 млн. лева на ден струва това шоу в парламента

Хубаво, че го закриха, защото с това шоу щяхме да фалираме

Бойко Борисов
Бойко Борисов Източник: БТА

По 19 млн. лева на ден струва това шоу в парламента. Хубаво, че го закриха, защото с това шоу щяхме да фалираме. Сега наново ще похарчим сто милиона и след едни два месеца още толкова за президентските избори, когато Европа и светът се чудят как социално слабите да бъдат компенсирани, ние стотици милиони харчим за шоу. Така коментира политическата обстановка в страната премиерът в оставка Бойко Борисов политическата ситуация в страната.


"За разлика от другите, само може да ми е мъчно и да съм тревожен от това, което наблюдавам. Парламентът беше закрит, аз се надявам, че президентът Радев не се гордее с продукта, който една година създава и накрая го изпрати в парламента и разбра какво е направил", каза Борисов.


Той напомни, че за тези избори са били похарчени 150 млн. лева - за машини за гласуване, за ваксини на членовете на избирателните комисии. И за осем работни дни, като разделим, излиза, че работата на тези хора струва 18,750 млн.лева, пресметна премиерът.


Борисов благодари на парламента за промените в Изборния кодекс, като заяви: "Ще се постараем отново да сме първи", както и за ратификацията на споразумението с Румъния за Air Policing.

Още от "Политика"

Даниел Митов: Трябва да се прекрати глупавата теза, че едва ли не заради "Балкански поток" е започнала войната в Украйна

Надяваме се ПП-ДБ да се научат как се реализират тези проекти и как се отстояват интересите на страната, подчерта Теменужка Петкова

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени