Бойко Борисов по стъпките на Вазов с младежи: Бойко Рашков чете законите между редовете (ВИДЕО)

С него е бившият МВР министър Младен Маринов, който е водач в област София

Бойко Борисов и Младен Маринов с младежи
Бойко Борисов и Младен Маринов с младежи
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи поредно живо включване във Фейсбук, докато беше на поход с младежи от партията. По идея на МГЕРБ на Вазовата пътека в Искърското дефиле те са изградили къщичка за книги. "За нас е чест да сме родени и отгледани близо до пътеката на Иван Вазов. Тази къщичка за книги е изработена лично от наш член", каза девойка от МГЕРБ, която обясняваше инициативата на младежите. В нея ще поставим книги и всеки, който дойде да се разхожда може да седне, да почете и да събира сили за много работа", добави тя. 
 
"Чели ли сте "Дядо Йоцо гледа", попита Борисов младежите.. Лидерът на ГЕРБ подари на младежите Библия, която беше поставена заедно с всички томчета от събраните съчинения на Иван Вазов. "Без Господа нищо не може да се направи. Днес е много хубав православен празник - Петдесятница", каза Борисов. С него е бившият МВР министър Младен Маринов, който е водач в област София и двамата бяха именно в районна с десетки младежи от ГЕРБ.  
 
Борисов не пропусна и коментар по актуалните теми, докато разговаряше с младежите като заяви, че вътрешният министър и вицепремиер Бойко Рашков чете законите между редовете. Лидерът на ГЕРБ посъветва младежите да четат с разбиране, а не като МВР шефа на Румен Радев. Те пък отбелязаха колко сериозна организация са и отчетоха, че само на този поход са десетки, а в цялата страна стотици хиляди. После продължиха похода по екопътеката, за да поставят книги и в останалите къщички, за да са готови за туристите през летния сезон.


Още от "Политика"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

От днес до 7 май ЦИК приема документи за регистрация на кандидатски листи за евродепутати

От днес ЦИК започва да приема и документи за регистрация на допускане или регистрация на партии и коалиции за участие в нови избори за кметове и общински съветници на 23 юни

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени