Бойко Борисов: Предстоят ни два много тежки месеца! Много, много пари са изправени срещу нас – парите на олигархията!

Йорданка Фандъкова и Димитър Николов бяха освободени от постовете им на зам.-председатели на ПП ГЕРБ

Предстоят два много тежки, срещу нас ще бъдат излети много пари на олигарсите. Направих недопустими грешки, това заяви в началото на словото си лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на започналото онлайн Национално събрание на ПП ГЕРБ. Освобождаването на Фандъкова и Николов от постовете им на зам.-председатели на партията не е поради причината, за която освободих Цветанов. Това добави лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов пред националното събрание на партията. За времето, което управляват, София и Бургас станаха в пъти по-добро място за живеене – от метрото до спортните зали и всичко останало. 

 

"Не отива днес да възложа на Фандъкова да отиде до Сливен или Добрич, а като член на Изпълнителната комисия може да подпомага Тодор Кръстев. Същото е и с Митко Николов... налагаше се да го пращам в Сливен, Ямбол и други градове, а това е отсъствие от работното му място в Бургас. Те остават най-заслужилите, така че се надявам да не прочета заглавие, че е свалено доверието от тях, защото е точно обратното. Партийната работа изисква време за партийни ангажименти и служебни ангажименти. Просто искам да им оставя тези три години да работят повече за градовете си, да помагат на съпартийците си и да сме пак заедно'', уточни още Борисов.

 

След гласуване сред делегатите Йорданка Фандъкова и Димитър Николов бяха отстранени като зам.-председатели на ПП ГЕРБ. Краси Велчев е един сърцат партиен боец, безукорно честен. Една лоша дума не мога да кажа за него. Той остава да работи в партията с цялото си сърце и душа, за да можем да имаме обновление. Същото мога да кажа и за Нунев, колега от полицейските години. Направихме много за Русе през годините, но заради няколко наши грешки го загубихме. Менда Стоянова бе един от темелите във финансите, защото успяваше да прави бюджети много години наред, така че и тя продължава да работи за партията. На нейно място ще влязат други хора, каза още председателят на ПП ГЕРБ.

 

След гласуване сред делегатите Менда Стоянова, Пламен Нунев и Красимир Велчев бяха отстранени като членове на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ. Десислава Танева, Александър Ненков, Емил Радев, Ирена Соколова, Андрей Новаков и Даниела Савеклиева вече не са членове на Контролната комисия на ГЕРБ. Тази комисия върши ролята на партиен съд и ролята й е да проверява сигнали за злоупотреби, свързан с членове на партията.

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени